Fenerbahçeli golcü Edin Dzeko’dan ‘emeklilik’ sorusuna yanıt

Yayın tarihi: 27 Mayıs 2024 Pazartesi 2:14 pm - Güncelleme: 27 Mayıs 2024 Pazartesi 2:14 pm

Fenerbahçe’nin 38 yaşındaki Boşnak golcüsü Edin Dzeko, İstanbulspor maçının ardından sorulan ‘emeklilik’ sorusuna yanıt verdi. Yıldız oyuncu, “Şu anda emekliliği düşünmüyorum” dedi.

Fenerbahçe, 2023-2024 sezonun son haftasında sahasında ağırladığı İstanbulspor’u 6-0’lık farklı skorla geçti. Ligi 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, şampiyonluğu 3 puan farkla ezeli rakibi Galatasaray’a kaptırdı. Sarı-lacivertlilerde sezonun en golcü oyuncusu olan Edin Dzeko karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

“EMEKLİLİĞİ DÜŞÜNMÜYORUM”

Bonucci’nin futbolu bırakma kararı üzerine kendisine yöneltilen ’emeklilik’ sorusunu yanıtlayan Dzeko, “Şu anda emekliliği düşünmüyorum. Leonardo Bonucci harika bir futbolcu. Onun bu büyük camiada futbola veda etmesinden taraftarlar da gurur duyuyordu. Böyle büyük bir oyuncunun burada bitirmesi önemli bir şey” ifadelerini kullandı.

“BU İNANILMAZ BİR DURUM”

Edin Dzeko kaçan şampiyonluk için ise ,”Şampiyon olamadığımız için büyük bir üzüntü duyuyoruz. 99 puan elde ettik ama şampiyon olamadık! Bu inanılmaz bir durum, hayatta bir kere başınıza gelebilir. Zamanı geri alamıyoruz… Taraftarlarımız bizi destekledi maç sonu, bu aslında çok fazla anlam ifade ediyor. Bizlere saygı duyduklarını gördük. Kupayı alamadık ama sezon boyunca gösterdiğimiz performans nedeniyle bizi takdir ettiler. Bizler de her şeyi yaptık. Elde ettiğimiz 99 puana rağmen şampiyon olamadık, bu üzüntü verici. Kupayı kaldıramama hayal kırıklığı yarattı” dedi.

Kadıköy’de hüzünlü galibiyet! Fenerbahçe’ye 6 gol yetmedi

Edin Dzeko, Fenerbahçe, Süper Lig, Edin Dzeko emeklilik, futbol

Fenerbahçe’nin 38 yaşındaki Boşnak golcüsü Edin Dzeko, İstanbulspor maçının ardından sorulan ‘emeklilik’ sorusuna yanıt verdi. Yıldız oyuncu, “Şu anda emekliliği düşünmüyorum” dedi.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ