Fenerbahçe’den tarihi protesto! Resmen takım kapatıldı! Alex’in heykeli bile…

Yayın tarihi: 4 Nisan 2019 Perşembe 10:06 am - Güncelleme: 4 Nisan 2019 Perşembe 10:06 am

Sarı-lacivertli kulübün 4 yıl önce Trabzon’da yaşanan silahlı saldırı olayını protestosu gündeme bomba gibi düştü. Bugün Fenerbahçe’nin yayın organlarına ulaşmak isteyenler büyük bir şok yaşadı. Sabah saatlerinden itibaren Fenerbahçe’nin resmi sosyal medya hesaplarına, internet sitesine ve FBTV’ye ulaşılamıyor. Ayrıca Kadıköy Yoğurtçu parkında bulunan Alex de Souza heykelinin de üstü örtüldü.

4 Nisan 2015 tarihinde Çaykur Rizespor maçı sonrasında İstanbul’a dönmek üzere karayoluyla Trabzon Havalimanı’na giden Fenerbahçe kafilesine Trabzon’un Sürmene ilçesinde silahlı saldırı gerçekleştirenlerin tam 5 yıldır bulunamamasını, sarı-lacivertli kulüp protesto etti. Fenerbahçe protesto

Fenerbahçe Kulübü, olayla ilgili kişilerin henüz ortaya çıkmamış olmasını, televizyon kanalını, kulüp sitesini ve sosyal medya hesaplarını kısa süreliğine kapatarak protesto etti. FB TV, resmi site, twitter ve instagram hesaplarını kapatan Fenerbahçe Kulübü, Youtube sayfasında ise siyah bir görsel kullandı, ayrıca tüm video içerikleri ise kaldırıldı.

Sarı-lacivertli kulübün, 4 Nisan günü gerçekleştirdiği bu protestoya taraftarlar destek verdi. Sosyal medyadaki sayısız Fenerbahçe taraftarı, 4 Nisan ile ilgili paylaşım yaparak, faillerin bulunmasını istedi.

 

Fenerbahçe protesto Fenerbahçe protesto Fenerbahçe protesto Fenerbahçe protesto