Fenerbahçe’den Sözcü kararı

Yayın tarihi: 25 Ocak 2021 Pazartesi 11:02 am - Güncelleme: 25 Ocak 2021 Pazartesi 11:02 am

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu’nda yayıncı kuruluşa olan tepkilerini bir kez daha dile getirirken, vefat eden kulüp üyeleri için ilan verilen mecranın değiştiğini ve artık Sözcü gazetesinde çıktığını açıkladı.

Yüksek Divan Kurulu’nda konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Süper Lig yayıncısı beIN Sports ile aralarında olan gerginlik hakkında, “Yayıncı kuruluş konusunda artık sabrımız taşmıştır. Bu kaçıncı hareketleri? Kendi imkanlarımız çerçevesinde, sonuna kadar bu tavır ve yaklaşım değişene kadar gerginlik devam edecektir. Yayıncı kuruluşla ilgili o kadar şey üst üste yaşanıyor ki buna tesadüf dememiz mümkün değil. Genel şikayetlere baktığımız zaman burada bir sıkıntı var. Üç maymunu oynayarak bu sorunu çözemeyiz. Bizim kişilerle, kurumlarla hiçbir sıkıntımız yok. Oraya çöreklenmiş bir yapıyla sıkıntımız var. Bu çekişme ve gidişat kimseye fayda sağlamaz. Özür yazısı son derece cılız. Bizi kesmez o, söyleyeyim. Özür yazısının açıklandığı saat ise kara mizah. O da mı hata? Belki o da hatadır, bilmiyorum. Bu kadar çok hata yapan adam da çalıştırmayın” dedi.

“SADECE SÖZCÜ’YE İLAN VERİYORUZ”

Ali Koç, bir kulüp üyesinin vefat eden kulüp üyelerinin gazetelere ilan verilmemesine dair sorusuna sadece Sözcü gazetesine ilan verildiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı: “Yanlışınız var. Bizler vefat eden yüksek divan kurulu üyeleri için gazetelerde ilan vermeye devam ediyoruz. Sadece ilanı verdiğimiz mecra değişti. Artık Sözcü gazetesinde kulübümüz ilanları çıkmaktadır. Burada terk edilmiş bir durum söz konusu değildir. Bu uygulama devam etmektedir.”