Fenerbahçe’den kritik Lille maçı öncesi taraftarlara uyarı

Yayın tarihi: 5 Ağustos 2024 Pazartesi 9:50 pm - Güncelleme: 5 Ağustos 2024 Pazartesi 9:50 pm

Haber: TELE1 Haber Merkezi

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın Lille ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı lacivertli ekip kritik maç öncesinde taraftarları uyardığı bir açıklama yaptı.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda yarın Lille deplasmanına konuk olacak olan Fenerbahçe, kritik karşılaşma öncesinde taraftarlarını uyardı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Fenerbahçemizin, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fransız ekibi LOSC Lille ile deplasmanda karşılaşacağı maçta, takımımızı tribünden destekleyecek taraftarlarımızın, kurallar çerçevesinde dikkatli davranmaları gerekmektedir.

Taraftarlarımızın, maç günü ve maçtan sonra gece saat 02.00’ye kadar girmesi yasak olan yollar ile stat ve çevresinde meşale ve vb. tehlike arz eden malzemelerin kullanılması halinde 30.000 euro idari para cezası verilmesi ve toplanma noktasında polis eskortu ile otobüslerle stada götürülecekleri belirtilmiştir.

Taraftarlarımızın uyması gereken maddeler:

Madde 1: 6 Ağustos Salı günü saat 12.00’den 7 Ağustos Çarşamba günü saat 02.00’ye kadar, Fenerbahçe Spor Kulübü taraftarları biletsiz veya maça girişe imkân tanıyan bir belge sahibi olmadan Hainaut Stadyumu ve aşağıda belirtilen sınırlarla belirlenen çevre içine giremez, bu alanlarda araç kullanamaz ve park edemez.

Valenciennes’de:

– avenue de Verdun

– rue d’ Aulnoy

– rue Pegoud

– avenue de Reims

– avenue des Ormes

– chemin des Bourgeois

– rue Louise d’ Epinay

– avenue du General Horne

– avenue Georges Pompidou

– boulevard Carpeaux

Marly’de:

– rue Jean Jaures

– rue de la gare de Marly

Madde 2: Havai fişekler veya yanıcı maddeler ve mermi olarak kullanılabilecek veya ceza kanununun 132-75. maddeleri anlamında silah teşkil edebilecek herhangi bir nesne bulundurulması yasaktır.

Madde 3: Famars Üniversitesi Park alanında toplanılarak Parc-relais Famars Universite -Avenue Emilie Loubat a Famars (50°19’11.S”N / 3°30’44.0″E) (veya güvenlik güçlerinin belirleyeceği farklı bir açık alandan) özel olarak kiralanan servis otobüsleri ile toplu olarak Hainaut Stadyumu’na geçilecektir. Toplanma saati 6 Ağustos Salı günü yerel saat ile 16.30’dur. (Taraftarlarımızın belirlenen saatte toplanma alanında bulunmalarını önemle rica ederiz.)

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları dolayısıyla güvenlik önlemlerinin üst seviyeye çıkarılmasını da göz önüne alarak; maç önü, maç sırası ve sonunda güvenlik ve disiplin kurallarına dikkatle uymaları, kurallara aykırı eylemlerden uzak durmalarını ve kulübümüzün ceza alması durumunda, bir sonraki turun son iki Avrupa maçında olduğu gibi seyircisiz oynanacağını hassasiyetle hatırlatıyoruz”

Mourinho’dan ‘Şampiyonlar Ligi mi Avrupa Ligi mi’ sorusuna taraftarı heyecanlandıracak yanıt

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın Lille ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı lacivertli ekip kritik maç öncesinde taraftarları uyardığı bir açıklama yaptı. 

 

Kaynak: HABER MERKEZİ