Fenerbahçe’den Galatasaray-Konyaspor maçı için UEFA’ya başvuru

Yayın tarihi: 23 Mayıs 2024 Perşembe 7:16 pm - Güncelleme: 23 Mayıs 2024 Perşembe 7:34 pm

Fenerbahçe, Süper Lig şampiyonunu belirleyecek Galatasaray-Konyaspor maçı için UEFA’ya başvurdu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç düzenlediği basın toplantısında Galatasaray’ın Konyaspor ile oynayacağı maç için UEFA’ya başvurduklarını açıkladı.

“Fenerbahçe’nin Konyaspor ile oynayacağı maç öncesi valiler, belediye başkanları, birçok isim gördük. Bugün bu hafta sonu Konyaspor, Galatasaray ile çok önemli bir maça çıkacak. Tesislerde vali, belediye başkanlarını görmememizi neye bağlıyorsunuz?” sorusunu cevaplayan Ali Koç “Sisteme! Sadece Konya’da değil, birçok yerde oldu bu. Konyaspor’un bizden puan alması lazımdı. Korakor mücadele etmesi lazım. Konyaspor Başkanı’nı severim. Konyaspor camiasını çok bilmem” dedi.

‘UEFA BAŞVURDUK, GÖZLEMCİ YOLLANSIN’

Ali Koç “Hepimizin korktuğu bir konu var. Bu konunun UEFA, FIFA nezdinde gözlemci yollanmasını istiyoruz. Buraya verilecek hakemler ve Konyaspor’un rakibinden ötürü istiyoruz. TFF ve UEFA’ya yazı yolladık. Endişemiz var. Buna benzer şeylere çok tanık olduk” ifadelerini kullandı.

‘TEK GÜVENCEM KONYASPOR’

Ali Koç ayrıca “Tek güvencem Konyaspor. Sonuna kadar mücadele edecekler. Konya’daki son 3 maçı kazanmışlar. İnşallah dimdik mücadele ederler. Sonunda da kazanan kaybeden hakkıyla kazanmış kaybetmiş olur” diye konuştu.

Süper Lig’in son haftasındaki maçta Galatasaray bir puan almasını şampiyon olacak.

Ali Koç’tan Aziz Yıldırım’a ‘canlı yayın’ daveti

Kaynak: HABER MERKEZİ