Fenerbahçe’den flaş Türkiye Kupası ve Süper Kupa kararı

Yayın tarihi: 3 Nisan 2024 Çarşamba 7:00 pm - Güncelleme: 4 Nisan 2024 Perşembe 1:08 am

Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik, gelecek iki sezon boyunca Türkiye Kupası’na katılmama ve Süper Kupa maçına 19 yaş altı takımıyla çıkma kararı aldıklarını açıkladı.

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Sarı-lacivertlilerin olağanüstü genel kurulda aldığı kararlara dair açıklamalarda bulundu. Bilecik, gelecek iki sezon boyunca Türkiye Kupası’na katılmama ve Süper Kupa maçına 19 yaş altı takımıyla çıkma kararı aldıklarını açıkladı.

Bilecik şunları söyledi: “Dün, oy birliğiyle kabul edilen 4 maddemiz vardı. Bunların bazı koşulları vardı. Bu 4 tane kararın detaylarını yönetim kurulunda konuştuk. Kendi yol haritamızı çıkardık.

Süper Kupa maçı için TFF’ye bir kez daha yazı yolladık. Uygun bir tarihe ertelenmez ve yabancı hakem atanmaz ise maça U19 takımımız ile çıkacağız.

Taraftarlarımızı bize güvensinler. Buradan bütün Fenerbahçelilere şunu söylemek istiyorum: Son derece iyi bir akıl konarak Şanlıurfa’ya gideceğiz. Taraftarımızın kendini kötü hissedeceği bir nokta olmayacak.

Şanlıurfa kentine de bir mesajım var. Futbolun oynanabileceği güzel bir atmosferden de affımızı istemiş olacağız. Boynumuzun borcu olarak, sezon bittikten sonra veya uygun olan bir tarihte A takımımızı kente götüreceğiz ve Şanlıurfalılara Fenerbahçe’yi seyrettireceğiz.”

Kaynak: TELE1