Fenerbahçe’den flaş transfer! Anlaşma sağlandı, imza atacak

Yayın tarihi: 19 Aralık 2019 Perşembe 2:33 pm - Güncelleme: 19 Aralık 2019 Perşembe 2:33 pm

Fenerbahçe’nin sol bek oyuncusu Hasan Ali Yıldırım’ın sakatlanmasının ardından sol bekte büyük sıkıntı yaşayan Fenerbahçe devre arasının ilk bombasını patlattı.

Sarı lacivertlilerde sol bekin bir numaralı ismi Hasan Ali Kaldırım ayak tabanındaki sakatlık nedeniyle ligde 13 maçın sadece 6’sında görev yapabildi. Milli futbolcu Göztepe maçı öncesinde kasığından sakatlanmıştı.Teknik direktör Ersun Yanal bir çok maçta sol bekte Dirar gibi görev yeri başka olan futbolculara forma vermek zorunda kaldı.

Ersun Yanal sezon başında Hasan Ali’nin sakatlığı ve alternatifi olmaması nedeniyle Aleksandar Kolarov’un transferini çok istedi.Transferine kesin gözüyle bakılan Sırp sol bek son anda kulübü Roma’da kalmayı tercih etti.

Sol bekte yaşadığı sıkıntıyı devre arasında çözmek isteyen Fenerbahçe alternatif isimlere yöneldi. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı lacivertliler devre arasının ilk bombasını patlattı.

Fanatik haberine göre; Fenerbahçe Milan’ın gözden çıkardığı İsviçreli futbolcusu Ricardo Rodriguez’e imza attıracak. Milan’ın 2017 yılında 17 milyon Euro karşılığında Wolfsburg’dan transfer ettiği 27 yaşındaki futbolcu ile anlaşmaya varıldı.

Fenerbahçe İtalyan ekibiyle sürdürdüğü pazarlıkların ardından uygun bonservis bedelinde anlaşmaya varılamaması halinde, Rodriguez’i kiralık olarak kadrosuna katacak.
İşviçre Milli Takımı forması da giyen Rodriguez bu sezon Milan’da sadece 4 maçta forma giyebildi.

 

Menajeri resmen açıkladı! Beşiktaş’tan transfer bombası!