Flaş! Fenerbahçeli bir futbolcuda koronavirüs bulgularına rastlandı

Yayın tarihi: 25 Mart 2020 Çarşamba 4:15 pm - Güncelleme: 25 Mart 2020 Çarşamba 4:41 pm

Ertelenmesi çağrılarına rağmen devam eden ligler tartışma konusu olurken, spor dünyasından birçok ismin koronavirüs testleri pozitif sonuçlanmaya devam ediyor. Fenerbahçe Spor Kulubü tarafından yapılan açıklamada, bir oyuncu ve bir sağlık heyeti personelinde koronavirüs bulgularına rastlandığı duyuruldu.

Fenerbahçe Spor Kulubü tarafından yapılan açıklamada, Futbol A Takımı oyuncu, teknik ve idari kadrosunun Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde koronavirüs testinden geçtiği, yapılan tetkiklerde bir oyuncu ve bir sağlık heyeti çalışanının yeni tip koronavirüs (COVID-19) testlerinin pozitif çıktığı duyuruldu.

BASKETBOL TAKIMINDA DA GÖRÜLMÜŞTÜ

Fenerbahçe Kulübü, geçtiğimiz hafta da Basketbol A Takımındaki bazı oyunculara koronavirüs tanısı konduğunu söylemişti. Kulüp,  “Basketbol A Takımımızda yapılan rutin kontroller sonrasında A Takımımızdan bazı oyuncularımız ile idari kadro çalışanlarımızda yeni tip Koronavirüs (Covid-19) belirtilerine rastlanmıştır” açıklamasını yapmıştı.

BAŞAKŞEHİR TEKNİK DİREKTÖRÜNÜN SONUCU DA POZİTİF

Son olarak, Beşiktaş kaptanı Burak Yılmaz, Başakşehir Futbol Kulübü başkanı Göksel Gümüşdağ’ın testinin pozitif çıktığını açıklamıştı.

Son dakika… Erdoğan’ın akrabası Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın testi pozitif çıktı

‘CANIMIZI YOLDA MI BULDUK’ DEMİŞTİ

Geçtiğimiz gün koronavirüs sonuçlarının pozitif olduğunu duyuran Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim futbol dünyasını hüzne boğmuş, Terim’in sözleri yeniden gündeme gelmişti. Terim,  Galatasaray- Beşiktaş derbisini ertelemeyen Türkiye Futbol Federasyonu’na seslenerek, “Türkiye’de her türlü kurum ve kuruluş evlerine gönderildi veya toplantıları iptal edildi. Futbol, Basketbol ve hentbol… Bunlar temas oyunları. İki gece önce tenis maçları da ertelendi. Bu da komik… Biz canımızı dışarıda mı bulduk? ” şeklinde konuşmuştu.

Terim’in test sonucunun pozitif gelmesinin ardından Beşiktaşlı oyuncular da hareket geçmiş ve test yaptırmışlardı. Derbide görevli 850 kişi de karantinaya girmişti.