Fenerbahçe’den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret

Yayın tarihi: 31 Temmuz 2024 Çarşamba 3:51 pm - Güncelleme: 31 Temmuz 2024 Çarşamba 3:51 pm

Haber: TELE1 Haber Merkezi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu üyeleri, İBB Başkanı Ekrem İmamamoğlu’nu ziyaret etti. Koç, İmamoğlu’na Fenerbahçe forması hediye etti.

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Koç, İmamoğlu’na üzerinde isminin yazılı olduğu Fenerbahçe formasını hediye etti.

İmamoğlu, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’ndaki Milli sporcularla ilgili yaptığını açıklamada, “Çok mutlu olduk. Her zaman söylüyorum, İstanbul’umuzun çok kıymetli markası Fenerbahçe Kulübümüzle İstanbulluların evinde buluşmak benim için büyük bir mutluluk. Olimpiyatlara en fazla sporcu gönderen Fenerbahçe Spor Kulübü ile en fazla sporcu gönderen ikinci kulüp İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü. Doğal olarak olimpiyatları konuştuk” dedi.

İmamoğlu, devamında ise şunları söyledi:

“Elbette Fenerbahçe Spor Kulübü’nün daha güçlü bir geleceğe kavuşması için de Büyükşehir Belediyesi kulübe dair ne yapabilir, iş birliği nasıl güçlendirilebilir konularına girdik ve çok verimli sohbet oldu. Sonuçta şehrimizin en güçlü markalarının çok daha güçlü olması şehrin de güçlü olması anlamına gelir. Sportif olarak elbette Fenerbahçe Spor Kulübü’ne her branşta üstün başarılar diliyoruz. Özellikle olimpiyat yolculuğunda iş birliği içerisinde büyük bir başarıyı 2036’da İstanbul’a olimpiyatları getirdiğimizde muhtemeldir ki taçlandıracağız. Bu şehrin güçlü markalarıyla muazzam bir olimpiyat ev sahipliğini yapacağız diye ümit ediyorum. Bu, şehir adına benim en büyük hayalim spor özelinde. Fenerbahçe’nin bir üst tura çıktığı Şampiyonlar Ligi maçından sonraki sabah ilk buluşmayı Fenerbahçe’yle yapmak da umarım uğurlu gelir. Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma aşamasındaki maçlarında hakkını verecek ve kazanacaktır diye umut ediyoruz. Özellikle bu sene yurt dışında sık sık Şampiyonlar Ligi maçlarına gitmek istiyorum. Artık belediye başkanları dostlarımız var. Onlarla buluşma anında biraz keyfimi, gururumu arttırmak isterim. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın bu sene Şampiyonlar Ligi mücadelesinde en güçlü şekilde olmasını istiyorum. Güçlü bir yönetim, güçlü bir kadro, güçlü bir başkan. Yolları açık olsun…”

Ali Koç ise, “Yeni Yönetim Kurulumuzu kabul ettiği için Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Zaten sık sık temastayız. Başkanımızın spora özel bir ilgisi var. Her zaman da şunu söyler, ‘İstanbul’un en büyük markası üç büyük kulüp’ der. Bu hassasiyette olan birinin zaten kulüplere yaklaşımını tahmin edebilirsiniz. Biz hem bugüne kadar bizlere uzattığı destek, dostluk, yeri geldiğinde yardım eli için hem de bundan sonrakiler için teşekkür etmek isterim. 2036 planlarını konuştuk. Temaslar, ilişkiler, neler hedeflendiği… Olimpiyatları aldığımız takdirde güzel şehrimizde neler yapılabileceğini bizle istişare etti. Bizi de fazlasıyla ümitlendirdi. Olimpiyat er ya da geç İstanbul’a gelecektir. İnşallah er ya da geç değil, geç olmaz, 2036 planları Sayın Başkanımızın önderliğinde tutar. Evet, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin olimpiyat kafilemize büyük katkısı oldu. Başkanımın dediği gibi bir ve iki numara kulüpler bizleriz. İnşallah ileride güç birliği yaparak bayrağı en yüksekte dalgalandıracak sporcuları hep beraber yetiştiririz. Bir kez daha teşekkür ediyorum. Maçlarımızda sizleri ağırlamayı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Milli maçta 11 sarı kart gösteren hakem Fenerbahçe-Lille maçına atandı

Kaynak: HABER MERKEZİ