Fenerbahçe’den dev rotasyon! İşte Fenerbahçe İstanbulspor maçının muhtemel 11’leri

Yayın tarihi: 18 Aralık 2019 Çarşamba 6:12 pm - Güncelleme: 18 Aralık 2019 Çarşamba 6:13 pm

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Fenerbahçe deplasmanda İstanbulspor’u konuk edecek. İlk maçta sahasında ağırladığı rakibini 4-0 mağlup etmişti. İstanbulspor maçı öncesi sahaya süreceği 11’i büyük ölçüde belirleyen Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, pazar günü oynanacak Beşiktaş derbisini de düşünerek kadroda rotasyona gitti.

Galatasaray’a kayyum şoku

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor’la deplasmanda karşılaşacak. Ülker Stadı’ndaki ilk maçı 4-0 kazanan sarı-lacivertlilerin, rövanş öncesi tur atlamak için önemli bir avantajı bulunuyor. Fenerbahçe, deplasmanda gol atması durumunda rakibine 5 ve üzeri farkla mağlup olmazsa adını bir üst tura yazdıracak. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Ersun Yanal’ın, bu karşılaşmada ligde az forma şansı bulan isimlerle, genç oyunculara görev vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe’de kırmızı kart cezalıları Garry Rodrigues ve Ozan Tufan’la sakatlıkları bulunan Sadık Çiftpınar, Miha Zajc, Hasan Ali Kaldırım ile Victor Moses, İstanbulspor karşısında forma giyemeyecek. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda saat 20.45’te oynanacak karşılaşmayı hakem Emre Malok yönetecek. Ersun Yanal, Süper Lig’in 16. haftasında 22 Aralık Pazar günü oynanacak Beşiktaş maçını da düşünerek kadroda rotasyona gidecek.

İşte Fenerbahçe’nin İstanbulspor karşısındaki muhtemel 11’i:

HARUN TEKİN

MURAT SAĞLAM

ZANKA

RAMI

MUHAMMED GÜMÜŞKAYA

JAILSON

TOLGAY ARSLAN

TOLGA CİĞERCİ

DENİZ TÜRÜÇ

FERDİ KADIOĞLU

ALPER POTUK

İstanbulspor’un muhtemel ilk 11’i:

Alperen

Oğuzhan

Atchom

Ali

Duhan

Onur

Muhammed Enes

Oğuzhan

Aldin Cajic

Ali Dere

Papa Diouf