Fenerbahçe’den Aboubakar’a yanıt! “Doğru söylemiyor durumuna düşürmek istemem”

Yayın tarihi: 24 Ocak 2023 Salı 10:08 pm - Güncelleme: 24 Ocak 2023 Salı 10:08 pm

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, Vincent Aboubakar’ın menajerinin Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yaptığını söylemesine, “ Aboubakar için Fenerbahçe’den ne başkan ne yönetici seviyesinde bir temasımız olmadı” şeklinde yanıt verdi.

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, Beşiktaş’a transfer olan Kamerunlu Golcü Vincent Aboubakar’ın, menajerinin Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yaptığını belirterek, “ Ben Fenerbahçe, Galatasaray ya da Başakşehir’e gitmek için Beşiktaş’tan ayrılmam. Bu hainlik olur. Burası benim için çok önemli. Diğer takımlara saygı duyuyorum ama bu benim için söz konusu bile olamaz. Türkiye’de sadece Beşiktaş’ta oynarım” şeklinde yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

“HİÇBİR ŞEKİLDE PLANIMIZDA YOKTU”

Selahattin Baki, görüşme iddialarını yalanladı. Baki, “ Rakibimizin bir oyuncusunu doğru söylemiyor durumuna düşürmek istemem. Ancak Aboubakar için Fenerbahçe’den ne başkan ne yönetici seviyesinde bir temasımız olmadı. Olsa olsa Fenerbahçe adını kullanan bir menajer kendisine ulaşmış olabilir. Bu demek değil ki, iyi bir oyuncu değil. Bu sezonki kadro yapılanmamızda zaten 4 tane forvetimiz var. Hiçbir şekilde planımızda yoktu” ifadelerini kullandı.

Vincent Aboubakar İstanbul’da! İşte sözleşme detayları