Fenerbahçe’den 3 imza birden… Antalya kampına yetişecek

Spor -2 Ocak 2019 Çarşamba

  • Sezonun ikinci yarısında düşme potasından kurtulmak isteyen Fenerbahçe transfer çalışmalarını yürütüyor. Kadrosundaki yabancı sayısı nedeniyle yabancı futbolcu transferi konusunda zorluk yaşayan sarı-lacivertli ekip Türk oyunculara yönelirken; Emre Mor, Yasin Öztekin ve Sadık Çiftpınar transferlerini bitirme noktasına getirdi. Yapılacak transferleri Antalya kampına yetiştirmek isteyen Fenerbahçe iyice gaza bastı.

  • AS gazetesinde yer alan habere göre, Fenerbahçeli yetkililerin Celta Vigo'ya 21 yaşındaki kanat oyuncusuna karşılık Ozan Tufan takasını önerdiği ileri sürüldü. Emre'nin böyle bir gelişmeden haberi olmadığı detay olarak paylaşılırken, oyuncunun menajeri Bektaş Demirtaş'ın hafta içinde İstanbul'da Fenerbahçeli yöneticilerle görüşeceği kaydedildi.

  • Son olarak Emre Mor için Dortmund'a 13 milyon euro bonsevis ödeyen Celta Vigo'nun, Ozan Tufan takasını kabul etse bile üzerine para isteyeceği belirtildi.

  • Göztepe'den 31 yaşındaki sol kanat oyuncusunu isteyen sarı-lacivertlilere, İzmir ekibinden sürpriz bir teklif geldi. Göztepe yönetiminin, sarı-lacivertlilerden Aatıf Chahechouhe'yu istediği ve iki kulübün transferde büyük ölçüde anlaşma sağladığı ileri sürüldü.

  • Bu doğrultuda tekrar İstanbul'a dönmeye sıcak bakan Yasin'in de birkaç gün içinde çubukluyu giyeceği ifade edildi.

  • Yeni Malatyaspor'un stoperi Sadık Çitfpınar için de resmi teklifini yapan sarı-lacivertlilerin, Malatyaspor yönetiminden kararını mümkün olduğunca çabuk vermesini beklediği kaydedildi.

  • 25 yaşındaki oyuncuya Beşiktaş'ın da talip olması nedeniyle işi bir an önce bitirmek isteyen Fenerbahçeli yetkililer, Sadık'ı Antalya'da yapılacak kampa dahil etmek için görüşmeleri yoğun olarak sürdürüyor.