Fenerbahçe’de Uğur Dündar’ın istifası kuruldan döndü

Yayın tarihi: 17 Haziran 2023 Cumartesi 3:05 pm - Güncelleme: 17 Haziran 2023 Cumartesi 6:47 pm

Uğur Dündar, Fenerbahçe Divan Başkanlığı görevini bıraktığını duyurdu. İstifası kabul edilmeyen Dündar’ın oy çokluğuyla göreve devam etmesi kararlaştırıldı. Uğur Dündar görevine devam ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’nda protesto edilerek istifaya çağrılan gazeteci Uğur Dündar görevini bıraktığını açıkladı. Genel kurulda söz alan Dündar istifa çağrıları ve protestolar için “provokasyon” dedi.

Dündar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise “Hayat felsefem hep onurlu yaşamak,çocuklarıma şerefli bir soyadı bırakmak oldu. Yüksek Divan Kurulu Başkanlığını da #CumhuriyetinFeneri olduğu için kabul ettim. Bugün de bu görevi bırakmaya karar verdim. Ölünceye kadar Mustafa Kemal’in askeri olacağım, bedeli neyse ödeyeceğim” ifadelerini kullandı.

Ancak Dündar’ın istifası kabul edilmedi ve oy çokluğu ile görevine devam etmesine karar verildi.

UĞUR DÜNDAR’DAN YENİ PAYLAŞIM

Uğur Dündar, istifa paylaşımını sosyal medya hesabından silerek yeni bir paylaşım yaptı ve görevine devam ettiğini açıkladı.

Dündar yeni paylaşımında, “Genel Kurul Üyelerimizin unutulmaz destekleriyle görevime devam ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mabel Matiz ve Melike Şahin’in Denizli konseri iptal edildi

Sanatçı Metin Milli hayatını kaybetti