Fenerbahçe’de transferde Jorge Jesus etkisi! ‘Resmi açıklamayı bekliyor’

Yayın tarihi: 26 Mayıs 2022 Perşembe 10:21 am - Güncelleme: 26 Mayıs 2022 Perşembe 10:21 am

Fenerbahçe’de gelecek sezon için golcü arayışları devam ediyor. Brezilya basınında yer alan iddiaya göre Flamengo’da çok mutlu olan Gabigol, Jorge Jesus’la çalışmak için takımdan ayrılabilir. İddiaya göre Gabigol, Fenerbahçe’nin Jorge Jesus’u resmen açıklamasını bekliyor.

Brezilyalı gazeteci Renato Mauricio Prado, büyük bir iddiada bulundu. Prado, “Gabigol aslında Flamengo’da çok mutlu. Ancak Jorge Jesus’un Brezilya tatilinde kendisiyle görüştü. Onu çok seviyor. Jesus’la çalışmak için Fenerbahçe’ye transfer olmaya hazır” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin golcü adaylarından Gabigol, Jorge Jesus’un transferdeki 1 numaralı önceliği konumunda. Sambacı, Flamengo’da şimdiden kulübün efsaneleri arasına adını yazdırdı ve takımında çok mutlu. Brezilyalı gazeteci Renato Mauricio Prado, 25 yaşındaki yıldızın normalde Flamengo’dan ayrılmakla ilgilenmediğini ancak işin içine Jorge Jesus girince her şeyin değiştiğini söyledi.

Fenerbahçe sezonu dolu dizgin bitirdi

 

‘JORGE JESUS İŞLERİ DEĞİŞTİRDİ’

Prado, “Jesus 2019-20’de Flamengo’yu çalıştırdı ve Gabigol ile harika bir ilişkisi var. Portekizli teknik adam Brezilya tatilinde eski öğrencilerinden sadece Gabigol ile görüştü” dedi. Prado, “Aslında oyuncunun Flamengo’dan ayrılmaya niyeti yoktu. Ancak söz konusu Jorge Jesus olunca işler değişti. Jesus’un Fenerbahçe’nin başına geçmesi halinde, Türk takımının çok iyi bir maaş teklif edeceğini de düşünürsek, Flamengo’nun Gabigol’u kaybetme tehlikesinin son derece yüksek olduğunu söyleyebilirim. Yıldız futbolcu yeniden Avrupa’ya dönmeye hazır. Bundan şüphem yok” ifadelerini kullandı.

‘RESMİ AÇIKLAMAYI BEKLİYOR’

Brezilya basınında yer alan diğer haberlerde ise Fenerbahçe’nin Jorge Jesus’u yeni teknik direktör olarak resmen açıklaması halinde yıldız golcünün bavullarını toplamaya başlayacağı iddia edildi. 2019’dan beri Kırmızı-Siyahlılar’ın formasını giyen 25 yaşındaki oyuncu, 150 resmi maçta 99 gol atarken, 28 de asist yaptı. Gabigol, kariyerinin en iyi dönemini ise Jorge Jesus yönetiminde geçirdi ve 40 resmi maçta 32 gol, 14 asistle 4 kupalı sezonun kahramanı oldu.

FENERBAHÇE’YE İMZA ATMASI BEKLENEN GABİGOL