Fenerbahçe’de şaşırtan ayrılık

Yayın tarihi: 9 Temmuz 2019 Salı 1:23 pm - Güncelleme: 9 Temmuz 2019 Salı 1:37 pm

Fenerbahçe’de 2006’dan bu yana alt yapılarda görev yapan ve son olarak U 21 Takımı’nın başında bulunan Şenol Çorlu ile yollar ayrıldı

Fenerbahçe’de teknik ekipte ayrılık. Sarı-lacivert ekipte 2006’dan bu yana alt yapıda görev yapan, uzun yıllar alt yapı sorumluluğu görevini üstlendikten sonra U 21 takımının teknik direktörlüğünü yapan Şenol Çorlu ile yollar ayrıldı.

Sportif Direktör Damien Comolli ile bir araya gelen Çorlu’ya sözleşmesinin uzatılmayacağı iletildi ve deneyimli çalıştırıcı ile yollar ayrıldı.
13 yıldır görev yaptığı Fenerbahçe’de Çorlu, Juventus’a transfer olan A Milli Takım oyuncusu Merih Demiral, yeniden Fenerbahçe’ye dönen Yasir Subaşı, Bursa’da oynayan Barış Yardımcı,

Boluspor’da görev yapan Melih Okutan, Vedat Muriqi’nin transferinde Çaykur Rizespor’a gönderilen kaleci Tarık Çetin ve Beykan Şimşek olmak üzere birçok oyuncuyu Türk futboluna kazandırmıştı.

Şenol Çorlu’ya bir süredir U 21’deki görevinden el çektirilirken A takımdan düşünülmeyen ve kadro dışı bırakılan oyuncuları çalıştırıyordu.

 

ASİST ANALİZ AHMET ERCANLAR / ÖZEL HABER