Fenerbahçe’de Mesut Özil seferberliği! Emre Belözoğlu devreye girdi

Yayın tarihi: 15 Aralık 2020 Salı 11:02 am - Güncelleme: 15 Aralık 2020 Salı 11:02 am

Arsenal’de kadro dışı kalan ve adı sürekli Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Emre Belözoğlu, Mesut Özil için bizzat devreye girdi.

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal’da sezon başında şok bir şekilde kadro dışı bırakılan Mesut Özil’in Ada macerası yakında son bulacağa benziyor. Fenerbahçe’nin uzun süredir peşinde olduğu Türk asıllı Alman futbolcunun MLS Ligi ekiplerinden Inter Miami’ye transfer olacağı iddia ediliyordu. Mesut Özil için bir iddia da Alman basınından geldi.

Bild’in haberine göre, Fenerbahçe yönetiminin Mesut Özil ile görüştüğü ve sözleşmesi bittikten sonra yıldız futbolcuyu kadroya katmaya hazırlandığı iddia edildi.

EMRE BELÖZOĞLU BİZZAT DEVREDE

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu’nun sözleşmesi bittikten sonra Mesut Özil’i bonservissiz olarak kadrosuna katmak istediği öne sürülürken, yıldız futbolcuyla sıkı bir maaş pazarlığı yapılacağı ve Fenerbahçe’nin garanti ücret yerine bonuslar üzerinden anlaşma yolu arayacağı kaydedildi.

Mesut Özil’in sezon sonunda Arsenal ile olan sözleşmesi sona erecek. Yıldız futbolcu kısa süre önce yaptığı açıklamada, “Sözleşmem bitmeden Arsenal’den ayrılmayacağım. Sözleşmem bittikten sonra kariyerimle ilgili en iyi kararı vereceğim.” ifadelerini kullanmıştı.