Fenerbahçe’de kritik derbi öncesi ‘sarı’ alarm

Yayın tarihi: 3 Ocak 2023 Salı 3:33 pm - Güncelleme: 3 Ocak 2023 Salı 3:33 pm

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesinde bugün Antalyaspor ile karşılaşacak. Kritik maç öncesinde sarı lacivertli ekipte Ferdi Kadıoğlu ve Miguel Crespo sarı kart sınırında bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ile Antalyaspor bugün saat 20.00’de kozlarını paylaşacak. Galatasaray derbisi öncesinde sahaya çıkacak olan sarı lacivertli ekipte, Miguel Crespo ile Ferdi Kadıoğlu sarı kart sınırında bulunuyor. Kadıoğlu ile Crespo, bu maçta sarı kart görmeleri durumunda cezalı oldukları için Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE’DEN GALATASARAY’A YAKIN TAKİP

Fenerbahçe, ligde çıktığı 15 maçta 32 puan aldı. Sarı lacivertli ekip, lider Galatasaray’ın 1 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

JORGE JESUS’TAN SARI UYARISI

Fenerbahçe’de iki isim sarı kart ceza sınırında. Ferdi Kadıoğlu ve Miguel Crespo bugün kart görürse pazar günü Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus iki oyuncuyu da uyararak Antalyaspor maçında dikkatli olmalarını istedi.

FENERBAHÇE EKSİKLERLE SAHAYA ÇIKACAK

Öte yandan Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Joao Pedro ve Enner Valencia ile uzun dönemli sakatlıktan dönen Luan Peres ve Nazım Sangare, Antalyaspor’a karşı forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11’LER

ANTALYASPOR: Alperen, Bünyamin, Ömer, Kudryashov, Cemali, Ufuk, Soner, Fredy, Gökdeniz, Adriano, Wright

FENERBAHÇE: Altay, Osayi, Henrique, Szalai, Ferdi, Arao, Zajc, Rossi, İrfan Can, King, Batshuayi

Fenerbahçe’de İsmail Yüksek kararı