Fenerbahçe’de Jorge Jesus sesleri yükseliyor! İsmail Kartal için yeni formül

Yayın tarihi: 28 Nisan 2022 Perşembe 1:55 pm - Güncelleme: 28 Nisan 2022 Perşembe 3:28 pm

Fenerbahçe’de Jorge Jesus seslerinin yükselmesinin ardından hareketli saatler yaşanıyor. Fenerbahçe’de olası bir Jorge Jesus döneminin hazırlıkları yapılırken, son dönemdeki performansıyla Süper Lig’e damga vuran mevcut teknik direktör İsmail Kartal’ın geleceği merak konusu oldu.

İsmail Kartal’ın son dönemdeki yükselen form grafiğine rağmen teknik direktör arayışlarını sürdüren ve dünyaca ünlü çalıştırıcı Jorge Jesus ile Portekiz’de görüşen Fenerbahçe’de sıcak saatler yaşanıyor.

Fenerbahçe’den yapılan resmi açıklamada görüşmeler yalanlanmazken temaslar doğrulandı ancak henüz bir anlaşma olmadığının altı çizildi. Flamengo’nun şampiyonluk kutlamaları için Brezilya’da olan Jorge Jesus da dün ilk kez Fenerbahçe hakkında konuştu ve sarı lacivertli kulübün açıklamasına paralel ifadeler kullandı.

İsmail Kartal “ayıp oluyor” diyerek isyan etti

FENERBAHÇE HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüştüğünü kabul eden Jorge Jesus, “Evet doğru. Ali Koç ile görüştük ama henüz anlaşma yok. Birçok teklif değerlendiriyorum. Düşünmek için zamanım var…” dedi.

MANCHESTER UNİTED MODELİ

Uğur Meleke Spor Arena’da yayınlanan yazısında İsmail Kartal için Manchester United’ın yeni sezonda Rangnick’e vereceği danışmanlık rolü gibi bir görev verilebileceğini yazdı.

Meleke’nin yazısı şöyle:

Karşılıklı yapılan açıklamaların ardından Fenerbahçe taraftarının Jorge Jesus heyecanı arttı. Peki olası bir anlaşma durumunda Fenerbahçe’yi nasıl bir futbol tarzı bekliyor? İsmail Kartal ile yollar ayrılacak mı yoksa yeni bir pozisyonda mı görev verilecek?
Fenerbahçe futbol takımı, halen sahip olduğu huzur ortamını büyük ölçüde İsmail Kartal’a borçlu. Ali Koç, teknik patronluğu Jesus’a verecekse bile Kartal’dan da faydalanma yoluna gitmeli. Manchester United’ın yeni sezonda Rangnick’e vereceği danışmanlık rolü geliyor aklıma ister istemez…