Fenerbahçe’de Itoudis dönemi sona erdi

Yayın tarihi: 13 Aralık 2023 Çarşamba 6:35 pm - Güncelleme: 13 Aralık 2023 Çarşamba 6:49 pm

EuroLeague’de art arda gelen mağlubiyetlerin ardından Fenerbahçe Beko‘da sorumlu olarak gösterilen Yunan koç Dimitris Itoudis ile yollar ayrıldı.

Turkish Airlines EuroLeague’de sezona iddialı bir başlangıç yapan Fenerbahçe Beko, son haftalarda art arda gelen mağlubiyetlerin ardından Yunan koç Dimitris Itoudis ile yollarını ayırdı.

Fenerbahçe Beko’dan yapılan resmi açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Dimitris Itoudis’e teşekkürlerimizle 2022-23 sezonundan bu yana baş antrenörlüğümüzü yapan Dimitris Itoudis ile yollarımız ayrılmıştır. Fenerbahçe Ailesi’ne verdiği katkılardan dolayı Dimitris Itoudis’e teşekkür eder, kariyerinin bundan sonraki döneminde kendisine başarılar dileriz.”

SON YEDİ MAÇIN ALTISINI KAYBETTİ

Bu sezon EuroLeague’de çıktığı son yedi maçın altını kaybeden Fenerbahçe, altı galibiyet ve yedi yenilgiyle ligin 12. sırasında yer alıyor. Basketbol Süper Ligi’nde ise sarı-lacivertli ekip, son olarak deplasmanda Anadolu Efes‘e mağlup oldu. 2022 yazında takımın başına getirilen koç Dimitris Itoudis, şu ana dek geçirdiği iki sezonda Fenerbahçe’de şampiyonluk sevinci yaşayamadı. Geçtiğimiz sezon EuroLeague’de Playofflara kalan sarı-lacivertli ekip, Basketbol Süper Ligi’nde ise yarı finalde Anadolu Efes‘e elenmekten kurtulamamıştı.

Fenerbahçe Beko Anadolu Efes karşısında mağlup oldu

Kaynak: TELE1