Fenerbahçe’de iki isim yolcu

Yayın tarihi: 8 Ağustos 2022 Pazartesi 3:02 pm - Güncelleme: 8 Ağustos 2022 Pazartesi 3:05 pm

Kadroda düşünülmeyen isimlerle yollarını ayırmak isteyen Fenerbahçe’de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Süper Lig’de yeni sezonun açılış maçını Ümraniyespor ile oynayacak olan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına da hız verdi. Kadroda düşünülmeyen isimlerle yollarını ayırmak isteyen Sarı-lacivertlilerde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Fanatik Gazetesi Muhabiri Yusuf Dursun, hem Fenerbahçe’nin Ümraniyespor maçı öncesi son durumunu hem de transferde yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Fenerbahçe’nin Ümraniyespor maçını kapalı gişe oynayacağını ifade eden Yusuf Dursun, “Jorge Jesus bu maçta sürpriz yapabilir. Kadroda bir ya da iki farklı ismi görebiliriz.” dedi.

Fenerbahçe’de yaşanan transfer gelişmesini de aktaran Yusuf Dursun, “Pelkas ve Marcel Tisserand ile yollar ayrılmak üzere. Ne Avrupa’da ne de Süper Lig’de kadroda yer almıyorlar. Pelkas’a Hull City, Marcel Tisserand’a da Torino talip. Kısa zamanda transferlerin gerçekleşeceğini düşünüyorum.” dedi.

Fenerbahçe’den ayrılacak isimlerin olduğunu söyleyen Yusuf Dursun, “Santrfor konusunda çalışmalar sürüyor. Birkaç gün içinde santrfor transferi de bitebilir” dedi.

Fenerbahçe’de istifa depremi