Fenerbahçe’de gündem transfer! Mourinho bir oyuncuyu daha istiyor

Yayın tarihi: 1 Eylül 2024 Pazar 3:51 pm - Güncelleme: 1 Eylül 2024 Pazar 3:52 pm

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun Sofyan Amrabat transferinin ardından yönetimden bir futbolcunun daha kadroya kazandırılmasını istediği iddia edildi.

Fenerbahçe’de yeni sezona yönelik transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı lacivertli ekibe son olarak Sofyan Amrabat katılmıştı. Teknik Direktör Jose Mourinho’nun talepleri doğrultusunda temaslarını sürdüren yönetim, bir transferi daha noktalamayı hedefliyor.

Amrabat sonrası orta sahaya bir takviye daha yapmayı planlayan Fenerbahçe’de Jose Mourinho, TRT Spor’un haberine göre Cristian Medina’nın transferini istedi.

Fenerbahçe, Medina için Boca Juniors’a 10 milyon euroluk teklif yaparken Arjantin ekibi, oyuncudan daha yüksek bir bonservis geliri beklediğini Sarı-Lacivertlilere iletti.

Fenerbahçe’nin teklifini yükseltmemesi durumunda Cristian Medina transferi rafa kalkacak.

Boca Juniors ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu 2024’te çıktığı 25 maçta 3 gol, 3 asistlik skor katkısı verdi.

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi fikstürü belli oldu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Sofyan Amrabat transferinin ardından yönetimden bir futbolcunun daha kadroya kazandırılmasını istediği iddia edildi. 

Kaynak: TRT Spor