Fenerbahçe’de büyük operasyon! 10 futbolcuyla yollar ayrılıyor…

Yayın tarihi: 4 Mart 2019 Pazartesi 4:24 pm - Güncelleme: 4 Mart 2019 Pazartesi 4:24 pm

Ersun Yanal, sözleşmeleri bitecek olan Neustadter, Slimani, Kameni, Benzia, İsmail, Şener ve Ayew’i düşünmüyor! Tolga’nın sözleşmesi feshedilecek. Alper ve Frey’in ise satışı gündemde.

Bir an önce küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Fenerbahçe’nin teknik patronu Ersun Yanal bir yanrdan da önümüzdeki sezonun planlarını yapıyor. Önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği Slimani’yi kadroya bile almıyor. Bir çoğunu da yedek bekletiyor. Yanal’ın önümüzdeki sezon 10 futbolcu ile yolları ayırmayı düşündüğü ifade ediliyor.

SATILACAK OYUNCULAR DA VAR!

Bu futbolcuların Slimani, Neustadter, Kameni, Benzia, İsmail, Şener, Tolga, Alper, Frey ve Ayew olduğu belirtiliyor. Bunların arasında sözleşmeleri devam eden Alper ve Frey’in satılacağı ve burdan kaynak oluşturulacağı bildirildi.

SKRTEL’E TEKLİF YAPILMIŞ DURUMDA

Sözleşmesinde “Sakatlığı düzelmezse sözleşmesi tek taraflı feshedilebilir” maddesi bulunan Tolga Ciğerci ile de devam edilmeyecek. Sözleşmesi sona erecek olan Skrtel’e teklif yapıldığı da gelen haberler arasında.

EN AZ 5 TANE 1. SINIF TAKVİYE YAPILACAK

Valbuena ve Soldado’ya ise Ersun hocanın şimdilik sıcak baktığı belirtiliyor. Fenerbahçe’nin yeni sezonda üst düzey 1 ya da 2 tane santrfor, stoper, sol bek ve kanat oyuncusu takviyesi yapacağı da ifade ediliyor.

AYEW’DE SIKINTI MALİYET

Bonservis maliyeti yüksek olan Ayew’in kalma şansı az. Ancak uygun yartlarda kiralama olursa düşünülebilir. (Fanatik)