Fenerbahçe’de Bruma belirsizliği

Yayın tarihi: 27 Ağustos 2022 Cumartesi 3:28 pm - Güncelleme: 27 Ağustos 2022 Cumartesi 3:28 pm

Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus’un isteği doğrultusunda PSV’den kiralık olarak transfer edilen Bruma’nın geleceği belirsiz. Sarı lacivertli formayla 5 maçta boy gösteren Portekizli oyuncu, beklenen performansı gösterememesi nedeniyle Jesus’un biletini kesebileceği oyuncular arasına katıldı.

Fenerbahçe’de Samatta, Tisserand ve Max Meyer’in ardından son olarak Steven Caulker’ın bileti kesildi. Bu ayrılık ile kadrodaki yabancı sayısı 18’e düştü. Sabah’ın haberine göre, transfer döneminin sonuna kadar bir santrfor daha almayı planlayan Fenerbahçe’de yabancı bir isimle anlaşılması durumunda sayı 19’a yükselecek. Fenerbahçe bu durumda 5 yabancı daha göndermek zorunda kalıyor.

STOPERE TÜRK OYUNCU DÜŞÜNÜLÜYOR

Takımda Berisha, Pelkas ve Novak’ın gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Attila Szalai’ye Zenit ile West Ham’dan gelen ve bonuslarla 17 milyon Euro’yu bulan tekliflerin değerlendirilmesi halinde dahi bir kişi eksik kalıyor. Bunun için sezon başında PSV Eindhoven’dan kiralanmasına rağmen ön plandaki futbolcu Bruma… Szalai’nin ayrılması durumunda kadroya bir Türk stoper katmak isteyen sarı-lacivertlilerin listesindeki ilk isim Kaan Ayhan.

 

Bruma Fenerbahçe’ye transfer hikayesini anlattı