Fenerbahçe’de Brezilya çıkartması! İşte Jorge Jesus’un yönetimden istediği isim

Yayın tarihi: 22 Haziran 2022 Çarşamba 2:57 pm - Güncelleme: 22 Haziran 2022 Çarşamba 2:57 pm

Takımla çalışmalara jet hızıyla başlayan Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus Botafogo’da forma giyen 23 yaşındaki Erison’un transfer edilmesini istedi.

Sarı-Lacivertliler’in Brezilyalı bir golcü ile ilgilendiği ortaya çıktı. 23 yaşındaki forvet Erison için harekete geçildi. Takip ettiği oyuncu havuzu bir hayli fazla olan Jorge Jesus, imza töreninde transferle ilgili yaptığı açıklamada, “Adını ilk kez duyduğunuz oyuncular alacağız” demişti.

ÇOK YAKIN ARKADAŞI ÇALIŞTIRIYOR

Takvim Gazetesi’nde yer alan habere göre; Portekizli teknik adam, bir süredir takip ettiği, mayıs ayındaki Brezilya tatilinde gidip statta izlediği Erison’un ismini yönetime verdi. Erison’un forma giydiği Botafogo’yu, Jesus’un yakın arkadaşı, Luis Castro çalıştırıyor. Tecrübeli teknik adam, arkadaşının en golcü futbolcusunu Fenerbahçe ‘ye getirmek istiyor.

SERBEST KALMA BEDELİ 5 MİLYON EURO

Botafogo, geçtiğimiz ocak ayında 23 yaşındaki golcüyü 200 bin Euro’ya kadrosuna katmıştı. Erison, 23 resmi maçta attığı 13 golle dikkatleri üzerine çekti. Oyuncunun 1 yıllık sözleşmesi olmasına karşın 5 milyon euroluk serbest kalma maddesi var. Botafogo’nun Erison ile yeni sözleşme imzalamak istediği ancak anlaşma sağlanamazsa bu oyuncuyu 5 milyon Euro’dan daha aşağı bir rakama Fenerbahçe’ye satma olasılığı olduğu belirtildi.

Mesut Özil’den ‘bıraktı’ iddialarına yanıt