Fenerbahçe’de 10 futbolcu satılacak! Elde edilecek gelir belli oldu

Yayın tarihi: 14 Haziran 2023 Çarşamba 10:29 am - Güncelleme: 14 Haziran 2023 Çarşamba 10:29 am

Süper Lig’de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe‘de birçok isimle yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Jesus’un ayrılığının ardından takımın başına gelecek yeni hocayla yeni bir kadro yapılanması kurulacak.

Süper Ligi ezeli rakibinin ardından ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, şampiyonluk hedeflerine şimdiden odaklandı. Ligde son şampiyonluğunu 2013-2014 sezonunda yaşayan sarı lacivertli ekip, kadroyu yeniden yapılandıracak.

Yönetimin toplam 10 futbolcuyu satış listesine koyma karar aldığı öğrenildi. Öte yandan sözleşmeleri devam eden Osayi Samuel, Crespo, Nazım Sangare, Attila Szalai, Rossi, Joao Pedro ve Serdar Dursun’un yanı sıra kiralık olarak başka takımlarda forma giyen Bruma, Berisha ve Samatta’ya gelen teklifler değerlendirilecek.

TRANSFERLERDEN 40 MİLYON AVRO GELİR BEKLENİYOR

Yönetim, oyuncu satışından en az 40 milyon avro gelir bekliyor. Szalai’ye pek çok Avrupa ekibinden teklifler olduğu, Berisha’nın Augsburg’a, Bruma’nın Braga’ya ve Pedro’nun Torino’ya yakın olduğu öğrenildi. Samatta için Genk’le Rossi için de birden fazla Güney Amerika ekibiyle görüşülüyor.

BRUMA TRANSFERİ BİTMEK ÜZERE

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, Armindo Bruma transferiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Sabuncuoğlu, “Fenerbahçe, Braga’ya sattığı Armindo Bruma transferinden 4.5 milyon avro bonservis kazanacak” dedi.

Fenerbahçe’nin gündeminde olan Dzeko’dan ayrılık kararı