Fenerbahçe Youssef En-Nesyri’nin maliyetini açıkladı

Yayın tarihi: 25 Temmuz 2024 Perşembe 12:58 pm - Güncelleme: 25 Temmuz 2024 Perşembe 1:02 pm

Fenerbahçe 5 yıllık sözleşme imzaladığı Youssef En-Nesyri transfer için Sevilla’ya 19 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödeneceğini açıkladı. 

Fenerbahçe Kulübü, Faslı golcü Youssef En-Nesyri’nin 5 yıllık sözleşmeye imza attığını açıkladı. En-Nesyri için Sevilla’ya 19 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli 4 yıl içerisinde 8 taksitle ödeneceği açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada “Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri’nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Sevilla Football Club, S.A.D. kulübüne toplam transfer bedeli olan 19.500.000 Avro 4 sene içerisinde 8 taksitle ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri taraflarca yarı yarıya paylaşılacaktır. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız” denildi.

Kulüp ayrıca, “Faslı golcü oyuncu kendisini 5 yıllığına sarı lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Youssef En-Nesyri’ye ‘Dünyanın En Büyük Spor Kulübü Fenerbahçemize hoş geldin’ diyor, armamızın ışığında nice şampiyonluklar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

En Nesyri için saat 13.00’te Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde imza töreni düzenlenecek.

Youssef En-Nesyri İstanbul’da, taraftardan çoşkulu karşılama

Kaynak: TELE1