Fenerbahçe yöneticisi Onur Başar’a taraftardan tepki yağdı

Yayın tarihi: 7 Aralık 2018 Cuma 10:27 am - Güncelleme: 7 Aralık 2018 Cuma 10:42 am

Fenerbahçe’de sportif direktör Damien Comolli’nin yardımcısı görevini yürüten Onur Başar, Giresunspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçıyla ilgili konuşması taraftardan büyük tepki gördü.

1-1 biten Giresunspor karşılaşması sonrası “Rakibin gücünden övgüyle söz eden Onur Başar’a, “Bu arkadaş hangi takımın idari menajeri olduğundan haberdar mı? Daha ne kadar küçülteceksiniz Fenerbahçe’yi? Rakibi küçümsemeyelim, aman herkese hoş görünelim çabanız daha ne kadar ezdirecek bu koca camiayı?”, “Rakip kim olursa olsun saygı duyulmalı tamam da bu ne yahu? FENERBAHÇE ‘nin Vizyon Yüzü bu mu? Sn Başkan A.Koç Kalbimizi kırdığın yetmedi mi Rencide etme bari” şeklinde tepkiler gösterildi.

ONUR BAŞAR İLE TARTIŞAN VOLKAN DEMİREL KADRO DIŞI KALMIŞTI

Rizespor mağlubiyetinin ardından idari menajer Onur Başar, taraftarlardan özür dilemek üzere futbolcuların tribünlere gitmesini istemiş, Volkan Demirel, tepki alacakları için bu isteği reddetmişti. Volkan Demirel’in Onur Başar’ın üzerine yürüdüğü iddia edilmiş ve ardından milli kaleci kadro dışı bırakılmıştı.

Fenerbahçe yöneticisi Onur Başar’a gelen tepkilerin bazıları şöyle:

  • “Adam haklı beyler, nereden baktığına bağlı. Şu anda PTT 1.lige en yakın yerden bakıyor. Eee tabi öyle olunca zor. (Vizyonunuz batsın)”
  • Utanmasa kadıköy meydanında galibiyet turu atacak
  • Fenerbahçe’ deki problem sanılandan daha büyük anlaşılan…
  • @Fenerbahçe bu arkadaş hangi takımın idari menajeri olduğundan haberdar mı? Daha ne kadar küçülteceksiniz Fenerbahçe’yi? Rakibi küçümsemeyelim, aman herkese hoş görünelim çabanız daha ne kadar ezdirecek bu koca camiayı?
  • Vasat insanlarla çalışırsanız Fenerbahçe’nin büyüklüğünü anlayamaz
  • Fiyasko… Zor e bir rakip evet 14 maç 17 puan 14 maç 14 puandan iyidir. Seri yakalamış mağlubiyet serisi. Süper ligi zorluyor: buna bir kılıf bulamadım. Giresun la Giresun Akhisar bile deği