Fenerbahçe yeni transferleriyle kazandı

Yayın tarihi: 21 Ağustos 2023 Pazartesi 11:14 pm - Güncelleme: 21 Ağustos 2023 Pazartesi 11:29 pm

Süper Lig’in ikinci haftasında Fenerbahçe, Samsunspor’u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Sarı lacivertlilerin gollerini Dzeko ile Szymanski kaydetti. Dzeko, ligdeki gol sayısını 3’e çıkardı.

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Yılport Samsunspor’la karşılaştı.

55. dakikada sarı-lacivertliler gole yaklaştı. Cengiz Ünder’in ceza sahası çizgisi üzerinden şutunu kaleci Okan Kocuk, son anda çizgiden çeldi.

Sarı lacivertliler 62. dakikada 1-0 öne geçti. Cengiz Ünder’in ceza sahasına ortasına iyi yükselen Dzeko, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1

90+8. dakikada Fenerbahçe 2-0 öne geçti. İrfan Can Kahveci’nin pasında Szymanski topu plase bir vuruşla filelerle buluşturdu. 0-2

Karşılaşmayı Fenerbahçe 2-0 kazandı.

DZEKO’DAN 2 MAÇTA, 3 GOL

Fenerbahçe’ye 3 puanı getiren golleri 62. dakikada Edin Dzeko ve 90+8’de Szymanski attı. Geçen hafta oynanan Gaziantep FK maçında iki kez fileleri havalandıran Dzeko, sarı lacivertli formayla Süper Lig’deki gol sayısını 3’e çıkardı.

CENGİZ ASİST YAPTI, FRED’İN GOLÜ VAR’A TAKILDI

Fenerbahçe’nin yeni transferleri Cengiz Ünder ve Fred sarı lacivertli formayı ilk kez giydiler. Cengiz, Dzeko’nun golünde asisti yapan isim olurken, 64. dakikada sakatlanarak yerini İrfan Can Kahveci’ye bıraktı. 85 dakika sahada kalan Fred’in 72. dakikada attığı gol ise ofsayt gerekçesiyle ve VAR’ın uyarısıyla iptal edildi. Brezilyalı futbolcu da Cengiz gibi sakatlanarak oyundan çıktı ve yerini Bartuğ Elmaz’a bıraktı.