Fenerbahçe, Trabzonspor pankartına ateş püskürdü! “Tüm savcılar göreve”

Yayın tarihi: 30 Nisan 2022 Cumartesi 11:09 pm - Güncelleme: 1 Mayıs 2022 Pazar 12:44 am

Trabzonspor’un Süper Lig’de şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Fenerbahçe, bordo-mavili tribünlerde maç esnasında açılan bir pankart sebebiyle savcıları göreve çağırdı.

Trabzonspor, Süper Lig’in 35. haftasında sahasında Antalyaspor’la 2-2 berabere kalarak puanını 77’ye yükseltti ve matematiksel olarak şampiyonluğu garantiledi.

Bordo-mavililerin 38 yıllık şampiyonluk hasretine son verdiği bitiş düdüğünün ardından Fenerbahçe sosyal medya hesabından maç esnasında Trabzonspor tribünlerinde açılan bir pankarta çok sert tepki gösterdi.

Trabzonspor taraftarı meydanlara indi!

İŞTE O PANKART:

Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlar şu şekilde:

“Savcılar göreve! Terör örgütünün duruşunu sahiplenen, takım otobüsümüze yapılan saldırıyı meşrulaştıran, toplumu kin, nefret ve ayrışmaya sürükleyen bu pankartın, tribünde yer almasına izin verenler hakkında savcıları göreve çağırıyoruz!

Savcılar göreve! Halkı, taraftarları birbirine düşüren Trabzonspor kulübünün yaptıklarının karşılıksız kalmaması için Türkiye Cumhuriyeti savcılarını göreve davet ediyoruz!

Bir şehir takımı, milyonlarca taraftarı olan ülkenin değerine saldırıyor! FETÖ ağzıyla konuşuyor, silahlı saldırıya gönderme yapıyor!”