Fenerbahçe taraftarının tepkisi ses getirdi! UEFA hakem Babek’i değiştirdi

Yayın tarihi: 1 Kasım 2022 Salı 12:39 pm - Güncelleme: 1 Kasım 2022 Salı 2:26 pm

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Sivasspor’un maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi’nde Perşembe akşamı son maçına çıkacak olan Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Trabzonspor’un maçlarında düdük çalacak olan hakemler açıklandı.

UEFA’DAN GERİ ADIM

Deplasmanda Dinamo Kiev ile mücadele edecek Fenerbahçe’nin maçını Hırvat hakem Duje Strukan yönetecek. Öte yandan maçta Ivan Bebek dördüncü hakem olarak atanırken, UEFA bir süre sonra bu kararından vazgeçti. Resmi internet sitesinde Bebek’in yerine Marin Vidulin’in atandığı görüldü.

TARAFTARIN TEPKİSİNE NEDEN OLDU

Fenerbahçe’nin, 2015-2016 sezonunda UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Braga karşılaşmasını yöneten Ivan Bebek maçta hatalı kararlar vermiş ve Sarı Lacivertli ekibin turnuvadan elenmesinde büyük rol oynamıştı.

Bebek’in Dinamo Kiev maçına atanması kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu. Geçmişi hatırlatan taraftarlar Bebek’in maçta görev almasın tepki gösterdi. UEFA, tepkilerin ardından bu kararından vazgeçerek bir başka Hırvat hakem Marin Vidulin’i görevlendirdi.

TRABZONSPOR MAÇINI OSMERS YÖNETECEK

UEFA Avrupa Ligi’nde son maçlarına çıkacak olan Trabzonspor – Ferencvaros maçında Alman hakem Harm Osmers düdük çalacak.

BAŞAKŞEHİR MAÇINA GÜRCÜ HAKEM

UEFA Konferans Ligi’nde Başakşehir – Hearts maçını Gürcü hakem Goga Kikacheishvili yönetecek.

SLOVEN HAKEM SİVAS MAÇINDA DÜDÜK ÇALACAK

UEFA Konferans Ligi’nde Slavia Prag – Sivasspor maçını Sloven hakem Rade Obrenovic düdük çalacak.

Rıdvan Dilmen’den Fenerbahçe öngörüsü! 103 gollü sezonu hatırlattı