Fenerbahçe Spartak Trnava maçı saat kaçta hangi kanalda?

Yayın tarihi: 14 Aralık 2023 Perşembe 8:36 am - Güncelleme: 14 Aralık 2023 Perşembe 8:36 am

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 6. ve son maçında sahasında Slovakya ekibi Spartak Trnava ile karşılaşacak. Peki Fenerbahçe Spartak Trnava maçı saat kaçta Fenerbahçe Spartak Trnava maçı hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 6. maçında Fenerbahçe, Spartak Trnava’yı konuk edecek. Sarı-lacivertliler, bu sezon grupta oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak 9 puanla averajla 3. sırada bulunuyor. Spartak Trnava ise 5 maçta 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetle son sırada yer alıyor ve Avrupa kupalarından geçtiğimiz haftalarda elenmesi kesinleşti. Grupta son 2 müsabakadan mağlubiyetle ayrılan İsmail Kartal’ın öğrencileri, kazanarak Avrupa’da yoluna devam etmek istiyor. Kadıköy’de oynanacak maçın berabere bitmesi halinde Ludogorets Razgrad – Nordsjaelland maçının sonucu grupta ilk 2 sıraya belirleyecek.

Fenerbahçe – Spartak Trnava maçı saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu’nda Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı, 14 Aralık Perşembe akşamı saat 20.45’te başlayacak. Karşılaşma EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe – Spartak Trnava maçı muhtemel 11’ler;

Fenerbahçe: Livakovic, Samuel, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, Crespo (İsmail), Fred, İ.Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Trnava: Takac, Sulek, Gorosito, Djuric, Breznik, Bukata, Zeljkovic, Azango, Bernat, Ofori, Duris.

266. RANDEVU

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne kadar 265 kez boy gösterdi. Bu süreçte 104 galibiyet alan sarı-laciverliler, 55 müsabakada berabere kalırken, 106 maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı. Geride kalan müsabakalarda Kanarya, rakip fileleri 356 kez havalandırırken, kalesinde ise 380 gol gördü.

4. KEZ RAKİP OLUYORLAR

Fenerbahçe, Slovakya temsilcileriyle üç kez eşleşirken, bu mücadeleleri yine Spartak Trnava’ya karşı oynadı. 2018-2019 sezonunda Avrupa Ligi’nde aynı grupta yer aldığı rakibini Kadıköy’de 2-0 mağlup eden sarı-lacivertliler, deplasmanda 1-0 kaybetti. Bu sezon ise Trnava’nın ev sahipliğinde oynanan müsabakada Fenerbahçe sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Becao’nun dönüş tarihi belli oldu

Kaynak: TELE1