Fenerbahçe sezonun ilk transferini yaptı

Yayın tarihi: 7 Mayıs 2021 Cuma 11:34 am - Güncelleme: 7 Mayıs 2021 Cuma 11:36 am

Şampiyonluk iddiasını sürdüren Fenerbahçe’de gelecek sezon için kollar sıvandı. Sarı lacivertlilerin ilk transferini Kasımpaşa’da sözleşmesi sezon sonu bitecek Çağtay Kurukalp ile anlaşmaya vardı.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışındaki Fenerbahçe gelecek yılın planlarını yapıyor. Sarı lacivertliler, yeni sezonun ilk transferini Kasımpaşa’da sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 19 yaşındaki sol bek Çağtay Kurukalıp’ı renklerine bağlayarak gerçekleştirdiği belirtildi. Yeni sezonda takımın başında olması beklenen Emre Belözoğlu’nun oyuncuyu ikna edip anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Hürriyet’in haberine göre Fenerbahçe, 19 yaşındaki sol bek Çağtay Kurukalıp için Kasımpaşa’ya bonservis ücreti ödenmeyecek. Kasımpaşa, Fenerbahçe’den Kurukalıp için 500 bin TL yetiştirme bedeli alacak. Galatasaray’ın da Kasımpaşa’nın alt yapısından yetişen Çağtay için uzun süredir devrede olduğu konuşuluyordu.

ÇAĞTAY KURUKALP KİMDİR?

Kasımpaşa altyapısında yetişen ve U-19 Milli Takımı’nın kaptanlığını yapan Çağtay sezon sonunda 500 bin TL yetiştirme bedeli karşılığında serbest kalıyor Alt yaş kategorilerinde 43 kez milli olan 2002 doğumlu Çağtay’a geleceğin yıldızı gözüyle bakılıyor