Fenerbahçe sakatlıklardan kurtulmak istiyor! Kulüp Fred ve Becao için seferber oldu

Yayın tarihi: 28 Şubat 2024 Çarşamba 3:23 pm - Güncelleme: 28 Şubat 2024 Çarşamba 3:23 pm

Fenerbahçe‘de sakatlıktan dönen Becao ile Fred’in yeniden sahaya çıkabilmesi için seferberlik ilan edildi. Sarı lacivertli ekip, sağlık kontrolleri sonucunda iki yıldız oyuncuyu da yeniden kadroya dahil etmek istiyor. Peki Becao ve Fred’in son durumu nasıl, hangi maçta yeniden sahada olacaklar? İşte ayrıntılar…

Süper Lig’de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe’de sakatlıktan dönen oyuncular Fred ve Becao için seferberlik ilan edildi.

Bu hafta Hatayspor ile karşılaşacak olan sarı lacivertli ekibin, ideale yakın bir kadro ile sahaya çıkması bekleniyor.

Fred ve Becao ise ilk 11’e dönmek için çalışmalarına devam ediyor.

KARTAL’IN 11’DE DEĞİŞİKLİK YAPMASI BEKLENİYOR

Rotasyonlu bir kadroyla kupa maçına çıkan Teknik Direktör İsmail Kartal’ın, Atakaş Hatayspor deplasmanıyla birlikte ilk 11’de değişikliğe gitmesi bekleniyor.

FRED İLE İLGİLİ SON KARAR MAÇ ÖNCESİNDE VERİLECEK

Sakatlığını atlatan Fred’in kadroya dahil edilmesi için çalışmalar sürüyor. Takımla birlikte antrenmanlara başlayan Brezilyalı futbolcunun durumu, dikkatli bir biçimde takip ediliyor. Fred’in fiziksel performansını değerlendirecek olan sarı lacivertli sağlık ekibi, maç öncesi son kararını verecek.

SAVUNMA BİLMECESİ

Fenerbahçe’de şans bulması beklenen bir diğer isim Rodrigo Becao. Tedavisi tamamlanan ve son 2 maçta kadroya dahil edilen tecrübeli defans oyuncusunun, yeniden ilk 11’e dönmesi için çalışmalar devam ediyor. Diğer yandan Djiku’nun kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceği maçta, Çağlar Söyüncü’nün yanında kimin oynayacağı ilerleyen günlerde netlik kazanacak. Oosterwolde diğer adaylara göre bir adım önde ols daa, Becao’nun sisteme yeniden dahil edilmesi adına çalışmalar sürüyor.

İRFAN VE KING’İN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Fenerbahçe’de ayrıca tedavileri devam eden İrfan Can Kahveci ve Joshua King, Atakaş Hatayspor maçında forma giyemeyecek. İki futbolcunun da yaklaşık 2 hafta sonra sahalara dönmesi bekleniyor.

Fenerbahçe kupaya veda etti!

Kaynak: TELE1