Fenerbahçe Marcelo’da geri sayıma başladı!

Yayın tarihi: 1 Haziran 2022 Çarşamba 11:57 am - Güncelleme: 1 Haziran 2022 Çarşamba 12:58 pm

Real Madrid’den ayrılacağını açıklayan Marcelo’ya Marsilya ve bir Katar kulübü cazip teklifler sunarken, Fenerbahçe’de kesenin ağzını açtı. 34 yaşındaki futbolcu, kendisine yıllık 4 milyon Euro öneren Sarı-Lacivertli kulübe, vatandaşı Roberto Carlos’un da tavsiyesiyle “Evet” cevabını verdi. Fenerbahçe yılın transferi için artık geri sayımda.

Fenerbahçe ’nin yıllardır süren Marcelo hayali, bu kez mutlu sonla bitmeye çok yakın. Dünyaca ünlü yıldız, Şampiyonlar Ligi Finali’ni kazandıktan sonra Real Madrid’den ayrılacağını açıklamıştı. 2007’den beri İspanyol devinin formasını giyen Sambacı bu kararını açıkladıktan hemen sonra teklif yağmaya başladı. Sarı-Lacivertliler, 34 yaşındaki sol beke 4 milyon Euro maaş önerdi. Fransız ekibi Marsilya’nın da Marcelo’nun kapısını çaldığı, Katar’dan bir takımın ise yıllık 10 milyon Euro gibi müthiş bir maaş teklif ettiği kaydedildi. Ancak dünyaca ünlü yıldız, kariyerine Avrupa’da devam etmek istediği için Katar’dan gelen cazip teklifi geri çevirdi.

Jorge Jesus resmen Fenerbahçe’de!

TAVSİYE ROBERTO CARLOS’TAN

Marsilya ile Fenerbahçe arasında kalan Marcelo’nun idolü Roberto Carlos’un tavsiyesiyle tercihini Sarı-Lacivertliler’den yana kullandığı kaydedildi. Tecrübeli oyuncu, 2007’den beri yaşadığı Madrid’de artık eşyalarını toplamaya başladı.