Fenerbahçe Kongresi’ne katılan Timur Acar’dan ‘Aziz Yıldırım-Ali Koç’ yorumu

Yayın tarihi: 9 Haziran 2024 Pazar 4:01 pm - Güncelleme: 10 Haziran 2024 Pazartesi 10:21 pm

Özel Haber: Egehan Erkün

Fenerbahçe Kongresi’ne katılan oyuncu Timur Acar, “O kadar büyük bir camiayız ki şu an malum takımın şampiyonluğu bile konuşulmuyor” dedi. Acar, Ali Koç-Aziz Yıldırım’ın birlikte çıktığı program için ise “Bence aralarında bir kırgınlık yok sadece diyalog eksikti” yorumunda bulundu.

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda başkanlık seçimi için oy verme işlemi bugün gerçekleşti. Kongrenin ikinci gününde oy kullanmak için gelen usta oyuncu Timur Acar, Tele1.com.tr’den Egehan Erkün’e konuştu.

Acar kongreye ilişkin, “Öncelikle kulüp adına hayırlı uğurlu olsun sonuç ne olursa olsun kazanan Fenerbahçe olacaktır. O kadar büyük bir camiayız ki şu an malum takımın şampiyonluğu bile konuşulmuyor. Elbet bir gün devran dönecek Fenerbahçe hak ettiği yeri bulacak diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında bir kırgınlık olmadığını düşündüğünü söyleyen Acar, ikilinin beraber katıldığı televizyon programına ilişkin ise şu yorumda bulundu:

Bence iki isim de birbirini o kadar çok seviyor ki… Bence aralarında bir kırgınlık yok sadece diyalog eksikti. Bu diyaloğun bundan sonra daha sağlıklı olacağına inanıyorum. Artık yeter, 10 yıl geçti, kızım 7 yaşında. Bu çocukların yüzü gülsün artık, bizim de yüzümüz gülsün.”

Tarihi kongreye katılan Sadettin Saran’dan adaylık sinyali

 

Kaynak: TELE1