Mourinho’yu bile heyecanlandıran imza töreni

Yayın tarihi: 2 Haziran 2024 Pazar 6:51 pm - Güncelleme: 3 Haziran 2024 Pazartesi 9:48 am

Haber: Egehan Erkün

Fenerbahçe yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile anlaşma imzalamak için Kadıköy Şükrü Saraçoğlu stadında tören düzenledi. Mourinho kendisini Fenerbahçe’nin teknik direktörü yapan imzayı on binlerce taraftarın önünde attı.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho oldu. Sarı lacivertli ekip Portekizli teknik adam ile anlaşma sağladı. Fenerbahçe, Ülker Stadyumu’nda Jose Mourinho için imza töreni düzenledi. Törenee büyük bir taraftar grubu katıldı. Jose Mourinho Fenerbahçe’nin geleceği için önemli mesajlar verirken Ali Koç da imza öncesi açıklamalarda bulundu. Tören sonunda Jose Mourinho kendisini Fenerbahçe’ye bağlayan imzayı attı.

İmza töreninde Ali Koç şu ifadeleri kullandı:

Kendisi tartışmasın yaşayan tüm hocalar arasında dünya tarihinin gördüğü ilk beş en iyi hocalardan bir tanesi. Şimdi Fenerbahçe’mizin şampiyonlukları için bizi tercih etmiştir kendisine hoş geldin diyorum hayırlı olsun diyorum. Kendisi dünyanın en büyük kulüplerinde 4 kez en büyük teknik direktörlük ünvanı kazanmış 27 kupa kaldırmış Şu anda dünyada tek 3 Avrupa kupasını kaldırmış, dünya markası olmuş bir teknik direktörümüz vardır. Sadece dün gece Şampiyonlar Ligi finalinde yaptığı yorumlarla kendisine sorulan sorulara verdiği cevaplarla daha memleketimize gelmeden ülkemizin olağanüstü bir tanıtımını yapmıştır.

 

 

Kaynak: HABER MERKEZİ