Fenerbahçe İrfan Can Kahveci için görüşmelere başladı!

Yayın tarihi: 25 Ocak 2021 Pazartesi 3:47 pm - Güncelleme: 25 Ocak 2021 Pazartesi 3:48 pm

Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray’ın kadrosuna katabilmek amacıyla uzun uğraşlar verdiği İrfan Can Kahveci için resmen devreye girdi.

Fenerbahçe, Mesut Özil sonrası transferde hız kesmiyor. Attila Szalai ve Samuel-Osayi transferleriyle kadrosunu güçlendiren sarı lacivertlilerden çok konuşulacak bir hamle daha geldi.

 

Yağız Sabuncuoğlu’nun aktardığı bilgilere göre, Fenerbahçe İrfan Can Kahveci için resmen teklif yaptı. Teklifin içeriği ile ilgili henüz bir bilgi edinilemezken Başakşehir CEO’su Mustafa Eröğüt daha önce yaptığı açıklamada İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe’nin de istekli olduğunu, “Öte yandan Başakşehir CEO’su Mustafa Eröğüt, “Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci ile ilgilendiklerini ve görüşmek istediklerini tarafımıza iletti. Henüz resmi teklif yok. Görüşme gerçekleştireceğiz. Galatasaray’a da İrfan Can için taleplerimizi ilettik, görüşmelerimiz sürüyor.” sözleriyle belirtmişti.

GALATASARAY’DA CENGİZ VE ALBAYRAK GÖRÜŞMEYE GİTMİŞTİ

Hürriyet’in ortaya çıkardığı Fatih Terim Stadı’ndaki buluşma 1.5 saat sürmüştü. Sarı-kırmızılılar 25 yaşındaki futbolcu için Başakşehir Kulübü’nden transfer görüşmesi için talepte bulunurken, başkan Göksel Gümüşdağ sarı kırmızılıları Fatih Terim Stadı’nda bulunan kulüp binasına davet etti.

Bunun üzerine Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, Başakşehir Kulübü’ne giderek başkan Göksel Gümüşdağ ile bir araya geldi. Görüşmenin ev sahibi Gümüşdağ, Cengiz ile Albayrak’ı kapıda karşılarken Hürriyet’in adım adım izlediği İrfan Can Kahveci zirve tam 1.5 saat sürdü.