Fenerbahçe golcüsünü Portekiz’de buldu! İşte o isim…

Yayın tarihi: 23 Eylül 2020 Çarşamba 10:43 am - Güncelleme: 23 Eylül 2020 Çarşamba 10:43 am

Ze Luis’in 1 yıllığına kiralanması ve zorunlu satın alma maddesi konusunda Porto ile anlaşma sağlandı. Golcü futbolcunun hafta sonuna kadar İstanbul’da olması bekleniyor.

Fenerbahçe’de ligde oynanan ve 0-0 berabere biten Hatayspor maçından sonra forvet sorunu iyice dillendirilmeye başlanmıştı. Vedat Muriqi’in Lazio’ya satılmasının ardından o bölgedeki boşluğun doldurulması için birçok yıldız isimle görüşmeler yapılırken, sarı-lacivertli kulüp sonunda yılan hikâyesine dönen santrfor transferine noktayı koydu.

PORTO İLE ANLAŞILDI

Sarı-lacivertliler, Porto’da forma giyen Ze Luis’i kadrosuna kattı. 29 yaşındaki oyuncu için kulübü Porto ile yapılan pazarlıklar dün mutlu sonla bitti. Fenerbahçe, Yeşil Burun Adalı futbolcuyu zorunlu satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralamak için Portekiz ekibiyle anlaştı.

OPSİYONU 6 MİLYON EURO

Tecrübeli golcü ile de 3 yıllığına sarı-lacivertli formayı giymesi konusunda el sıkışıldı. Satın alma maddesindeki rakamın 6 milyon Euro civarı olduğu öğrenilirken, Ze Luis’in hafta sonuna kadar sağlık kontrolünden geçmek ve resmi imzayı atmak için İstanbul’a gelmesi bekleniyor.