Fenerbahçe, Efes’e nefes aldırmadı: 84-66

Yayın tarihi: 28 Şubat 2019 Perşembe 11:33 pm - Güncelleme: 28 Şubat 2019 Perşembe 11:33 pm

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’deki 24. maçında 21. galibiyetini elde ederken Play-Off’ta saha avantajına sahip olmayı da garantiledi. Basketbolda THY Avrupa Ligi’nin 24. haftasında iki Türk ekibinin karşı karşıya geldiği müsabakada Fenerbahçe Beko, konuk ettiği Anadolu Efes’i 84-66 yenerek liderliğini sürdürdü.

Fenerbahçe Futbol Takımı’nın teknik direktörü Ersun Yanal’ın da salonda takip ettiği karşılaşmada Fenerbahçe taraftarları, özellikle Anadolu Efes’in kaptanı Doğuş Balbay’a büyük tepki gösterdi.

Anadolu Efes, ilk çeyrekle birlikte maça iyi başlasa da kısa sürede üstünlüğü devralan ev sahibi Fenerbahçe, seyircisinin de desteğiyle farka giderek karşılaşmayı 84-66 kazanmayı başardı.

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’deki 24. maçında 21. galibiyetini elde ederken Play-Off’ta saha avantajına sahip olmayı da garantiledi.

EuroLeague’de normal sezonu 4. sırada bitirerek Play-Off’ta ev sahibi avantajını elde etmeyi kovalayan Anadolu Efes ise 24. maçında 9. kez mağlup oldu.

Fenerbahçe Beko – Anadolu Efes maçında, Fenerbahçe Futbol Takımı kadrosu da basketbol takımlarını yalnız bırakmadı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, idari menajer Volkan Ballı, sportif direktör Damien Comolli ve futbolcular Berke Özer ile Sadık Çiftpınar karşılaşmayı birlikte takip etti.