Fenerbahçe derbisi öncesi Kerem Aktürkoğlu’ndan kötü haber

Yayın tarihi: 5 Nisan 2022 Salı 10:46 am - Güncelleme: 5 Nisan 2022 Salı 10:46 am

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde akşam yaptığı antrenmanla başladı. Kerem Aktürkoğlu’nun adalesinde zorlanma ve kanama tespit edildiği belirtildi.

Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe’ye konuk olacak olan Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu’nun kasık adalesinde orta düzeyde zorlanma ve kanama tespit edildiğini açıkladı.

Galatasaray’da Dursun Özbek adaylık için kararını verdi

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde akşam yaptığı antrenmanla başladı.

Küçük sahada ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda daha sonra büyük sahaya geçen futbolcular burada pas istasyonlarını tamamlayıp top kapma çalışmasıyla devam etti. Ardından geçilen pozisyon oyunuyla Karagümrük maçında ilk 11 başlayanlar antrenmanı tamamladı. İlk 11’de başlamayanlar dar alanda gruplar halinde yüksek tempolu çift kale maçla çalışmayı bitirdi.

Kulüpten sakat oyuncuların sağlık durumuna ilişkin açıklama yapılırken Fenerbahçe derbisinde oynayıp oynamayacağı merak konusu olan Kerem Aktürkoğlu’nun adalesinde zorlanma ve kanama tespit edildiği belirtildi.