Fenerbahçe Crespo için harekete geçti

Yayın tarihi: 10 Ekim 2022 Pazartesi 4:26 pm - Güncelleme: 10 Ekim 2022 Pazartesi 4:26 pm

Fenerbahçe, iyi form yakalayan Miguel Crespo için harekete geçti. Kim Min-Jae’yi serbest kalma bedelinde yazan 18 milyon Euro karşılığında Napoli’ye transfer eden Sarı Lacivertli ekip, Crespo’nun serbest kalma bedelini yükseltmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe, yeni sezon planlamalarını hız kesmeden sürdürüyor. Süper Lig’de ve Avrupa Ligi’nde iyi bir grafik yakalayan Sarı Lacivertli ekip, performansını olumlu yönde artıran oyuncuları için de harekete geçti.

CRESPO’NUN SÖZLEŞMESİ UZATILACAK

Sabah’ın haberine göre; geçtiğimiz sezonki yükselişini bu sezon da devam ettiren Miguel Crespo için Fenerbahçe yönetimi yeni bir hamle yapacak. Sarı-lacivertli yöneticiler, 2024 yılının haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan Portekizli orta saha oyuncunun sözleşmesini uzatmayı planlıyor.

KİM MİN-JAE’DE YAŞANAN SORUNUN CRESPO’DA YAŞANMAMASI İSTENİYOR

Geçtiğimiz sezon Çin Ligi’nden Fenerbahçe’ye Transfer olan Güney Koreli Kim Min-Jae, performansıyla tüm taraftarların beğenisini kazanmıştı. Genç stoper Min-Jae, birçok Avrupa devini peşine takmıştı ve 18 milyon Euro’luk serbest kalma bedelinden dolayı Napoli’ye transfer olmuştu.

Sarı-lacivertli yönetim, bu sezon parlayan yıldızlarında aynı sorunu yaşamamak için şimdiden kolları sıvadı.

3 penaltı 9 gol! Fenerbahçe 90+5’te geri döndü