Fenerbahçe Çağlar Söyüncü transferini açıkladı! Bonservis bedeli belli oldu

Yayın tarihi: 1 Temmuz 2024 Pazartesi 9:12 pm - Güncelleme: 1 Temmuz 2024 Pazartesi 9:14 pm

Haber: TELE1 Haber Merkezi

Fenerbahçe, Atletico Madrid’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Çağlar Söyüncü ile 3+1 yıllığına sözleşme imzaladı. Sarı lacivertli ekip, Çağlar için İspanyol ekibine 8 buçuk milyon avro bonservis ücreti ödeyecek.

Fenerbahçe, 2023/2024 sezonunun ara transfer döneminde İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid’den kiraladığı Çağlar Söyüncü’nün bonservisini aldı. Milli futbolcu, sarı lacivertli ekip ile 3+1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

BONSERVİS ÜCRETİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe, transferin ayrıntılarını Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Sarı lacivertli ekip, Milli futbolcu için Atletico Madrid’e 8 milyon 500 bin avro ödeme yapacak. Ödeme, 4 yıl içinde 7 taksitle yapılacak.

KAP’a yapılan bildirim şöyle:

“Profesyonel futbolcu Çağlar Söyüncü’nün transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Club Atletico de Madrid kulübüne toplam transfer bedeli olan 8.500.000 Avro 4 sene içerisinde 7 taksitle ödenecektir.”

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Çubuklu formamızı terleten milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü’nün transferi konusunda Kulübümüz ile Atletico Madrid ve oyuncu arasında anlaşma sağlanmıştır. Çağlar Söyüncü kendisini 3+1 yıl renklerimize bağlayan imzayı atmıştır. Çağlar Söyüncü’ye bir kez daha Fenerbahçe’mize hoş geldin diyor; Çubuklu formamız ile zaferlerle dolu bir yolculuk diliyoruz.”

Lugano maçı öncesi Fenerbahçe’ye şok! Taraftarlar maça giremeyecek

Kaynak: HABER MERKEZİ