Fenerbahçe Atilla Attila Szalai transferinde mutlu sona yaklaştı!

Yayın tarihi: 15 Ocak 2021 Cuma 11:39 am - Güncelleme: 15 Ocak 2021 Cuma 11:39 am

Fenerbahçe’den transfer haberleri peş peşe geliyor. Sarı-lacivertli kulüp Attila Szalai transferini bitirmek üzere.  Fenerbahçe, oyuncuya senelik 350 bin € verecek. Bonservisi için de 2 milyon € bedel teklif edildi.

Sarı lacivertliler oyuncunun kulübü Apollon’a 2 milyon € ve sonraki satıştan %15 pay teklif etti. Apollon’un bu teklifi kabul etmesi bekleniyor. Szalai ile anlaşan Fenerbahçe, sezon başında transfer ettiği Lemos’tan beklediği performansı alamamıştı.

Fenerbahçe, Szalai’nin kulübü Apollon ile anlaştı. Fenerbahçe’nin en isabetli transferi olan Pelkas’ı Türkiye’ye getiren Paul Koutsoliakos, genç stoperi de Fenerbahçe’ye getiriyor.

BONSERVİR 2 MİLYON LİRA

Sarı lacivertliler Apollon’a bonservis bedeli olarak 2 milyon Euro ve sonraki satıştan %15 pay önerdi. Bonservis bedelinin 400 bin €’luk kısmı Macar Mezökövesd kulübüne gidecek.

Genç oyuncu Türkiye ile Macaristan arasında oynanan milli maçta da forma giymişti.

Szalai transferi tamamlanırsa, Apollon Limassol tarihinin rekor satışı olacak!

GALATASARAY’DA PEŞİNDE

Öte yandan Fatih Terim’in de yönetime bu transfer için istekte bulunduğu fakat oyuncunun alınamadığı ifade edildi. Fatih Terim’in Gençlerbirliği maçından sonra ‘Başkalarına scoutluk yapmaktan yoruldum.’ çıkışının da bu oyuncu için yapıldığı gelen bilgiler arasında…