Fenerbahçe aradığı orta sahayı Bundesliga’da buldu

Yayın tarihi: 29 Temmuz 2019 Pazartesi 12:29 pm - Güncelleme: 29 Temmuz 2019 Pazartesi 12:29 pm

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yapılacak 4 transferden biri olarak açıkladığı orta sahaya alınacak isim belli oldu.

Fenerbahçe uzun süredir aradığı 6 numarıyı sonunda buldu. Sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç’un yapılacak 4 transferden biri olarak açıkladığı orta sahaya alınacak ismi açıklıyor. Yeni sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen sarı-lacivertliler Bundesliga’da küme düşen Stuttgart’lı Orel Mangala ile her konuda anlaşmaya vardı. Fenerbahçe, kulübü ile 2023’e kadar sözleşmesi bulunan Belçikalı oyuncu için Stuttgart ile olan görüşmelerini de sürdürüyor

Salı günü Stuttgart ile görüşülecek

Transfer ile ilgili görüşlerini aldığımız Mangala’nın Türk menajeri Mehmet Eser iki kulübün kiralama konusunda çok yakın olduğunu, tarafların salı günü bir araya gelerek transferin tüm şartlarının ve satın alma opsiyonunun görüşüleceğini açıkladı. .

Bundesliga 2’de oynamak istemiyor

Belçika Ümit Milli Takımı’nın kaptanı olan ve alt yaş gruplarından bu yana milli formayı giyen Mangala kendi bölgesinde geleceğin en önemli yıldızlarından biri olarak görülüyor. Geçen sezon Bundesliga 2’de kiralık olarak Hamburg forması giyen 21 yaşındaki futbolcu Stuttgart’ın da küme düşmesi nedeniyle yeniden alt ligde oynamak istemiyor.

Eljif Elmas tercihinde etkili oldu

Eljif Elmas’ın da Fenerbahçe’de geçirdiği kısa sürenin ardından Napoli’ye transfer olması da Mangala’nın sarı-lacivertli takımı tercih etmesinde önemli rol oynadı. Fenerbahçe’nin scoutları tarafından da defalarca izlenen genç yıldız adayı tam not aldı. Orta sahada her bölgede oynayabilen Mangala sarı-laciertlilerin şu anda 1 numaralı transfer hedefi konumunda. Genç yıldız için zorunlu satın alma opsiyonu konulacak ve gelecek yıl bonservisiyle beraber Fenerbahçe’de olacak.

 

Kaynak: asistanaliz.com