Fenerbahçe açıkladı: Mesut Özil’le yollar resmen ayrıldı

Yayın tarihi: 13 Temmuz 2022 Çarşamba 5:04 pm - Güncelleme: 13 Temmuz 2022 Çarşamba 5:04 pm

Fenerbahçe, Mesut Özil‘in sözleşmesinin feshi konusunda taraflar arasında anlaşmaya varıldığını açıkladı ve yıldız futbolcuya teşekkür etti.

Fenerbahçe’de Mesut Özil defteri kapandı. Sarı-lacivertli kulübün Twitter hesabından yapılan açıklamada, yıldız futbolcunun sözleşmesinin feshi konusunda karşılıklı anlaşmaya varıldığı açıklandı. Fenerbahçe, Mesut Özil’e teşekkür etti ve yollar ayrıldı.

Kulübün açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Kulübümüz ile Mesut Özil arasındaki sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunuyor; Mesut Özil’e kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz.”

Mesut Özil resmen Başakşehir’e transfer oluyor

BAŞAKŞEHİR’E Mİ GİDİYOR?

AA resmi Twitter hesabından Mesut Özil’in Başakşehir’e transfer olacağını servis etti. AA Spor Muhabiri Hilmi Sever imzasıyla paylaşılan haberde “Mesut Özil Başakşehir’de. Resmi imzaların yarın atılması bekleniyor” ifadeleri kullanıldı.

Oyuncunun menajeri Erkut Söğüt ise Başakşehir’in dışında birçok kulübün Mesut Özil ile ilgilendiğini açıkladı. Fenerbahçe’nin Özil açıklamasından kısa bir süre önce Medipol Başakşehir’in Twitter hesabından bir paylaşım yapıldı.

Paylaşımda, Başkan Göksel Gümüşdağ’ın 2018 yılında Bild gazetesine verdiği röportajdan bir kesit kullanıldı. Gümüşdağ o dönem verdiği demeçte, Mesut Özil ile ilgili konuşarak “Umarım bir gün yolumuz kesişir. Gelmek isterse onu alabilmek için elimizden gelen her şeyi yaparız” ifadelerini kullanmıştı.

Kulübün Twitter hesabındaki paylaşımda, “…bir gün yollarımız Başakşehir’de kesişecek” ifadeleri yer aldı.