Feghouli ve Uğur Karakullukçu Twitter’da tartıştı: Kafan kirli!

Yayın tarihi: 7 Temmuz 2022 Perşembe 8:40 pm - Güncelleme: 7 Temmuz 2022 Perşembe 8:47 pm

Galatasaray’ın eski futbolcusu Sofiane Feghouli, spor yorumcusu Uğur Karakullukçu ile sosyal medyada tartışma yaşadı.

Karakullukçu Feghouli’nin, Galatasaray’ın 2017/2018 şampiyonluğunu Igor Tudor kazandığını söylemesine tepki gösterdi. Karakullukçu, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullanmıştı:

“Feghouli’nin Tudor fikrine bir şey demiyorum ama tembellikte, fit olmamakta, disiplinsizlikte 5 yıl yüksek lisans yapmış bir oyuncudan bunları duymak biraz garip geldi. Senin en çok övündüğün dönemdeki lakabın 3 aylar topçusu.”

Sofiane Feghouli, Galatasaray’a veda etti

“KAFAN KİRLİ”

Cezayirli yıldız bu sözler karşısında Uğur Karakullukçuya şöyle tepki gösterdi:

“Kafan kirli, yalan söylemenin yanı sıra ikiyüzlüsün. 2 şampiyonluk ve 2 kupa kazandım. Ayrıca en iyi oyuncu seçildim. Ve sen ne yapıyorsun? Tudor için iyi şeyler söylemek Terim için kötü şeyler söylemek anlamına gelmiyor! Elhamdülillah ben o şekilde ekmeğimi kazanmıyorum.”

Uğur Karakullukçu ise Feghouli’nin kendisine yalancı ve ikiyüzlü söylemlerine karşılık, “Sofiane, ben sadece kendi fikrimi söyledim ve söylediklerimin arkasındayım ortada bir ‘yalan’ yok. Performansının 5 yılda çılgın paralar kazanmış bir oyuncuya göre yetersizdi, toparlamak için de son yıllarda bir çaban olmadı. Üzgünüm ama bana saldırarak fikirlerimi değiştiremezsin” ifadelerini kullandı.

FEGHOULİ NE DEMİŞTİ

Galatasaray’ın eski futbolcusu Sofiane Feghouli dün So Foot’a açıklamalarda bulunmuştu. Cezayirli oyuncu Galatasaray’ın eski teknik direktörü Igor Tudor ile ilgili şöyle konuşmuştu:

“O çok iyi bir antrenör. Sürekli çalışıyor. Daha iyi olmak istiyor ve kaybetmekten nefret ediyor. Oyuncularla ilişkilerinde hassastı. Antrenmanlarda çok fazla koşuyorduk ve 7-8 kilometreye ulaşıyorduk.

Kimseye ayrım yapmadan aynı şekilde hitap ediyordu ve şakacıydı. Tudor bir liderdi. Son 5 yılda gerçekten iyi bir deneyim kazandı ve Marsilya çok doğru bir hamle yaptı. Tudor’un ayrılışını anlamadık. Aralık ayının başıydı ve liderin 3 puan gerisindeydik. Bazı taraftarlar ona tepki gösteriyordu ve yönetim kamuoyunu dinlemek zorunda kaldı”

Sözlerine devam eden tecrübeli kanat oyuncusu 2017/2018 sezonu sonunda elde edilen şampiyonluğun Tudor’un transfer ettiği oyuncular ve yaptırdığı antrenmanlar sonucu geldiğini sözlerine ekledi.