Fazıl Say’dan İmamoğlu paylaşımı

Yayın tarihi: 29 Aralık 2021 Çarşamba 10:54 am - Güncelleme: 29 Aralık 2021 Çarşamba 10:56 am

Piyanist Fazıl Say, İBB’de başlatılan teftiş sonrası Ekrem İmamoğlu’na destek için bir paylaşımda bulundu.

İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde işbaşı yaptırılan bazı çalışanların, terör örgütleriyle iltisaklı olduğu iddiasıyla özel teftiş başlatıldığını açıklamıştı. Bakanlığın hamlesi sonrası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek mesajları yağıyor.

Piyanist Fazıl Say da, Twitter hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek açıklaması yaparak, “Çok zor şartlarda alnının akıyla İstanbul’u kazanmıştır” dedi ve şunları kaydetti:

“Ekrem İmamoğlu’nu destekliyoruz. Halkın çocuğudur. Çok zor şartlarda Alnının akıyla İstanbul’u kazanmıştır. Yine zor şartlar olsa da; Türkiye’yi de kazanacaktır. Arkasındayız. Yanındayız. Güneşli günler göreceğiz.”

İmamoğlu: Soylu’ya ‘terör’ soruşturması açılması için Cumhurbaşkanı’nı göreve davet ediyorum

MHP İBB’ye teftişi ‘yerinde’ buldu: Çabalar beyhude

NE OLMUŞTU?

İçişleri Bakanlığı da son olarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde işbaşı yaptırılan bazı çalışanların, terör örgütleriyle iltisaklı olduğu iddiasıyla özel teftiş başlatıldığını açıklamıştı. Bakanlık, açıklamasında “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şirketlerde işbaşı yaptırılan personelden: 455 PKK/KCK, 80 DHKP-C, 20 MLKP, 2 MKP, ayrıca bazılarının FETÖ ve diger terör örgütleriyle iltisaklı olduğu yönünde tespitler üzerine, Bakanlığımızca özel teftiş başlatılmıştır” ifadelerini kullanmıştı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya soruşturma açılması gerektiğini belirterek, “Terörist var’ deyip tutuklamıyorsa yapılacak şey işlem başlatmaktır. Ben bir vatandaş olarak sayın Cumhurbaşkanı’nı göreve davet ediyorum” diye konuşmuştu.

Soylu’dan ‘İBB’ye teftiş’e ilişkin açıklama!