Fazıl Say: İyi değilim

Yayın tarihi: 9 Aralık 2022 Cuma 3:18 pm - Güncelleme: 9 Aralık 2022 Cuma 3:18 pm

Ece Dağıstanlı ile kısa bir süre önce boşanan Piyanist Fazıl Say, sosyal medyaya ara verdiğini bildirdi. Say, “Çünkü iyi değilim. İyi olmak için zamana ihtiyaç var” ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü Piyanist Fazıl Say, üç yıl önce İtalya Milano’da dünya evine girdiği Ece Dağıstan ile boşandı. Say ve Dağıstanlı 3O Kasım’da boşandıktan sonra adliyeden el ele çıktı.

Boşanmasının ardından Say, Twitter hesabından bir süre sosyal medyayı kullanmayacağını açıkladı. Say, paylaştığı mesajda iyi olmadığını dile getirerek, “Bestelerime konserlerimn konsantre olmak istiyorum. Onlar benim tek tedavim şu an. Tedavi, çünkü iyi değilim” dedi.

Say’ın paylaşımları şöyle:

“İzninizle uzunca bir müddet sosyal medyaya ara vermek istiyorum. Bestelerime konserlerime konsantre olmak istiyorum. Onlar benim tek tedavim şu an. Tedavi, çünkü iyi değilim. İyi olmak için zamana ihtiyaç var. İnançla ve umutla devam edeceğim ama zamana ihtiyaç var.”

“BU DÜNYA DA İYİ DEĞİL”

“Konserlerde iyiyi içime çekebiliyorum. Kaplayabiliyor benliğimi. Bu benim tek umudum şu an. Ama dışarısı? Onca verdiklerimiz? Çoğumuzun durumu böyle olabilir. Büyük bir yük, sinsice binmiş omuzlarımıza. 21. Yüzyıla girerken neler hayal etmiştik? Ya şimdi? Bu ülke de iyi değil… Dünya da iyi değil. Kötü etkiliyor insanları. İyiye inanan insanları. Sağlıcakla kalın. Evrendeki iyiden vazgeçmeyelim. Yani 70’inde bile zeytin dikmeliyiz. Unutmayalım bu sözleri. Uzun bir müddet sonra güçlü olarak döneceğim. Sevgiyle, içtenlikle.”

Fazıl Say babasının mezar taşını paylaştı