Fatmanur Altun FETÖ’nün yayın organında da yazı yazmış!

Yayın tarihi: 22 Nisan 2020 Çarşamba 10:54 am - Güncelleme: 22 Nisan 2020 Çarşamba 5:38 pm

Kuzguncuk’taki ‘kaçak yapı’ iddiaları ve çift maaşları ile gündemde olan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un eşi Fatmanur Altun, FETÖ’nün yayın organı olan Zaman gazetesinde de yazı yazmış.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve eşi Fatmanur Altun en son İstanbul Kuzguncuk’taki ‘kaçak yapı’ iddiaları ile gündeme gelmiş ancak İstanbul Başsavcılığı jet hızla kaçak yapı haberini yapanlara ‘terör soruşturması’ başlatacağını duyurmuştu.

Fahrettin Altun haberlerine hem dava hem erişim engeli!

CHP’den yandaş medyanın ‘Fahrettin Altun’un evinin fotoğrafı çekildi’ yalanına cevap

Fahrettin Altun’un eşi Fatmanur Altun ise söz konusu kaçak yapı iddialarını “Mahalleyi pire basmaktan kurtardık” sözleriyle yanıtlamıştı.

Fatmanur Altun’un 2011 yılında FETÖ’nün yayın organı Zaman gazetesinde yazdığı yazı için Twitter hesabından yaptığı paylaşımı Gazeteci Metin Cihan hatırlattı.

İBB yıkmıştı… Fahrettin Altun’un eşi böyle savundu: Mahalleyi pire basmaktan kurtardık

EVLERİNE 4 MAAŞ GİRİYOR

CHP’li Özgür Özel Altun çiftinin çifter maaş aldıklarını açıklamış ancak bu haberlerle ilgili de Ankara 8. Sulh Ceza Mahkemesi “Cumhurbaşkanlığı’nın kurumsal itibarını da zedeleyebilecek nitelikte olduğu” gerekçesiyle ‘erişim engelleme‘ kararı çıkarmıştı. Fatmanur Altun ise aldıkları çift maaşlara ilişkin yaptığı savunmada daha fazlasını kazanabilecek kabiliyette olduklarını ancak fedakarlık yaptıklarını öne sürerek, ‘sabrımızı sınamayın’ ifadelerini kullanmıştı.

4 maaşlı çift! Altun’un eşi hakkında çarpıcı iddialar

Çifte maaşını ‘Topunuz gelin, topunuz’ diye savunan Fahrettin Altun’dan sonra bir tehdit de eşinden geldi

FATMANUR ALTUN HANGİ GÖREVLERDE?

Fatmanur Altun, Kızılay üzerinden çalınan 8 milyon doların gönderildiği TÜRGEV’in Başkanı, kurucuları arasında AKP’li cumhurbaşkanı Erdoğan’ın küçük kızı Sümeyye Erdoğan’ın bulunduğu KADEM’in Yönetim Kurulu Üyesi, THY Yönetim Kurulu Üyesi ve Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi.

İran’da Koronavirüs’ten hayatını kaybedenlerin sayısı 5 bin’i aştı

Atatürk portresini ters asmışlardı… Trabzon Üniversitesi’nden açıklama