Fatma E. ve 1,5 yaşındaki oğlunun üzerine kolonya dökerek yaktı!

Yayın tarihi: 16 Eylül 2021 Perşembe 4:51 pm - Güncelleme: 16 Eylül 2021 Perşembe 5:21 pm

Veysi E. isimli erkek, eşi Fatma E. öğle yemeğinde çalıştığı marketten eve gelmediği için markete gidip Fatma E.’yi darp etti. Veysi E., 1.5 yaşındaki oğlu ve karısının üzerine kolonya döküp yaktı.

İzmir’de yaralama, hırsızlık, uyuşturucu gibi suçlardan yaklaşık 4 ay önce cezaevinde kalan Veysi E. isimli erkek pandemi nedeniyle şartlı tahliye edildi. Kemalpaşa Mahallesi’nde meydana gelen cinayette iddiaya göre Fatma E. öğle yemeğine eve gelmeyince Veysi E. kadını darp etti. Kadını zorla eve getiren Veysi E., oğlu ve Fatma E.’yi üzerlerine kolonya dökerek yaktı.

Fatma E.’nin feryadı ve Ömer E.’nin ağlamasını duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vücutlarında ağır yanıklar oluşan anne ve oğlu, ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

KADIN İFADESİNİ DEĞİŞTİRDİ

Soruşturma başlatan polisin ifadesine başvurduğu Fatma E., olayın yanlışlıkla olduğunu söyledi. Hayati tehlikeyi atlatan ancak tedavisi halen süren Fatma E., polise ilk ifadesini, eşi tarafından tehdit edildiği için korkup o haliyle verdiğini belirtti. Fatma E.’nin ifadesini değiştirmesi üzerine polis, Veysi E.’yi dün gözaltına aldı. Eşini daha önce de kıskandığı için darp ettiği ileri sürülen Veysi E., Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Veysi E.’nin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.